[quote=Łysy]święta u murzynów, czyli okrutne żarty: www.uk.youtube.com/watch?v=VhO-OE931D4 o k*rwa mocne sex alkohol and metal Tagi# Humor Podziel się swoją opinią Damionek Artykuły: 23 Poprzedni Forum @Ramcel: Zabójstwo... po prostu. Oglądacie na własną odpowiedzialność ;) ........................................................................................ Następny Forum Gruntowny remont Barbary Inni czytali również -K..a stary spalił mi się gwizdek w paczce :(-Nic się… Faust: a patrz gdzie to jest xDallegro.pl/item600417297_guitarcenter_esp_ltd_f_155dx_dstp.html*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*= @Immo: “Te, bas,… https://www.youtube.com/watch?v=xnw1sycQphY wronghole xD ot, co było napisane w dzisiejszym “metrze” (coś na religii… www.newmedia2.funnyjunk.com/pictures/think-she-is-cute.jpgYoull never know. Masz rację, zdarza się, że fakty czasem przedstawiam w sposób… wygląda jak skrzyżowanie Thunderbirda z Icemanem Ibaneza…. pewnie robotaNexusa… ;DDDA… Ale nie mogę wstawić posta do poprzedniej strony a teraz… @MARYO_6: > Ciekawostka ze ?wiata nauki: Ostatnie badania naukowe ujawniły,… To ja wam napiszę dowcip (a co) z dzisiejszej nasiadówy… były koty to teraz słodkie (dosłownie) króliczki. sadystyczne www.joemonster.org/filmy/13470/Trzy_sposoby_na_zamordowanie_czekoladowych_krolikow ***… Ze specjalną dedykacją dla Gurfa i Mazdaha ;) www.muzyk21.wrzuta.pl/audio/4Lxi9mDsWFI/still_got_the_blues_spiew_oraz_git._solowa_git.akustyczna_marek_ciesla. zależy ile lat do podstawówki chodziłeś ;] oj no i… https://www.youtube.com/watch?v=e1sCeuW3pV8 A Wy wiecie co jest najważniejsze przy grze na… @Oblivion: Ze słuchu to pisałeś? Jak tak to chyba musiałeś… www.youtube.com/watch?v=AUCnzZWkFtw nie znam lepszego asa internetu,polecam obejrzenie do końca :D
Faust: a patrz gdzie to jest xDallegro.pl/item600417297_guitarcenter_esp_ltd_f_155dx_dstp.html*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*= @Immo: “Te, bas,…
były koty to teraz słodkie (dosłownie) króliczki. sadystyczne www.joemonster.org/filmy/13470/Trzy_sposoby_na_zamordowanie_czekoladowych_krolikow ***…
Ze specjalną dedykacją dla Gurfa i Mazdaha ;) www.muzyk21.wrzuta.pl/audio/4Lxi9mDsWFI/still_got_the_blues_spiew_oraz_git._solowa_git.akustyczna_marek_ciesla.