Witam, mam pytanie czy w tej cenie można kupić jakiegoś w miarę dobregoprecisiona, Squiery odpadają bo to korpus Agathis. Tagi# Chcę kupić# Gitara basowa# Precision bass Podziel się swoją opinią Farane Artykuły: 0 Poprzedni Forum Twarde struny Następny Forum Bass 3 komentarze konst ma jakiegoś japończyka ntb i chyba gdzieś w tych pieniądzach – napiszdo niego FAQ, wyszukiwarka. Squiery te Made in Japan z lat 80. też odpadają? (cenowona pewno, ale tamto drewno na pewno nie leżało obok agathisu) Jak powyżej drewno drewnu nie równe. Generalnie temat poruszany wodpowiednich wątkach posegregowanych w forumowym FAQ. Tam się podepnij. Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Siodełko Uber Pilne Zaślepka / Maskownica na śrubę na główce gryfu Fender Standart J-Bass RW pomoc w kupnie [bas + wzmacniacz] Bezpieczeństwo dla Gitary kostką na jazz basie jak grać z gitarką? Mostki Regulacja a twardość basidła Green Street EP – mój nowy band Buczenie Pick-upa Behringer BXR1800H + kolumna Kapele death metalowe z ciekawymi partiami gitary basowej Ashdown Perfect Ten Mini Rig prośba o pomoc Kupno przetworników
FAQ, wyszukiwarka. Squiery te Made in Japan z lat 80. też odpadają? (cenowona pewno, ale tamto drewno na pewno nie leżało obok agathisu)
Jak powyżej drewno drewnu nie równe. Generalnie temat poruszany wodpowiednich wątkach posegregowanych w forumowym FAQ. Tam się podepnij.
konst ma jakiegoś japończyka ntb i chyba gdzieś w tych pieniądzach – napisz
do niego
FAQ, wyszukiwarka. Squiery te Made in Japan z lat 80. też odpadają? (cenowo
na pewno, ale tamto drewno na pewno nie leżało obok agathisu)
Jak powyżej drewno drewnu nie równe. Generalnie temat poruszany w
odpowiednich wątkach posegregowanych w forumowym FAQ. Tam się podepnij.