Ciekaw jestem jak to brzmi w porównaniu z RB… Tagi# Gallien Krueger Podziel się swoją opinią joko5 Artykuły: 2 Poprzedni Forum Burden to bleed czyli troszkę metalcore'a Następny Forum Granie z tzw tyłem Jeden komentarz odswiezam,mnie tez ciekawi jak to brzmi,może by sobie sprawic zamiast svt3,4pro? Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również GK Backline 410 BLX II + GK Backline 600 = 1290 zł? Kolumna Gallien Krueger 410 grająca w Myslovitz i Negatyw ktora paczka lepiej zagada ???? [W vs GK ew eden nemesis] Głośniki GK Gallien Krueger 700rb II, a Taurus THD-450 Gallien-Krueger 400RB IV i kolumna Warwick WCA 211 Pro Czy system BiAmp w GK 700 RB II działa z innymi paczkami niż tego producenta? Wybór małej kolumny 2×10, 1×12 lub 2×12 [ Ampeg vs. GK vs. EDEN ] gk z thoomana Przesterowanie brzmienia Marshall MB450H vs. Gallien Kruger Backine 600 Ostry dyżur – Pogotowie GAS! Wstęp od +18[lub pod opieką pełnoletniego opiekuna] GK Backline112 – problem problem z gk1001 RB II Jaką paczke do headu Gallien Krueger 1001RB-II ? :] SVT 3 PRO: która paczka?
odswiezam,mnie tez ciekawi jak to brzmi,może by sobie sprawic zamiast svt
3,4pro?