Nieśmiertelny hicior „Gdy twoje córy” www.rekin9997.wrzuta.pl/audio/gowc8Exmdv/gdy_twoje_cory Tagi# Humor Podziel się swoją opinią sledz Artykuły: 76 Poprzedni Forum Paczki Nemesisów Następny Forum Adrian Kulik- LIPALI, TUFF ENUFF Inni czytali również @Dante Morius: boski akcent rockowy :P oglądnijcie do końca +1.000.000… ostrzegam ze w linku ponizej zostaje wyszydzania niewiedza pewnej kobiety:D… BIEGRozrywka na dłuuugie godziny.Edit: Póki co, mój rekord = 35,3m k*rwa…całe szczęście że już od dawna nie mam NK…kolejna fotka.pl,… Zdjęcia zrobiłem w tesko w olecku. www.img380.imageshack.us/img380/3161/wjatrowkemq8.jpg www.img186.imageshack.us/img186/7432/organydj5.jpgCoś dla studentów: Ja teraz do Was mam żal, bo gdyby nie Wy… @mroku: z czego się śmiejecie, moim zdaniem świetny program do… A oto jak będzie teraz wyglądać godło państwowe: www.linux.com.pl/forum/index.php?t=getfile&id=4159&private=0 SPAMhttps://www.youtube.com/watch?v=M_eYSuPKP3Y @XfaustX: chciałbym zobaczyc headbaging w wykonaniu robotów, a za Sakrament… Tego dnia sluzba zapomniala przygotowac papiezowi Benedyktowi XVIfonetycznego zapisu pozdrowień… www.www2.picturepush.com/photo/a/395650/img/Anonymous/6c4f1ff51838839e.jpg ————————————————– www.myspace.com/sowhatpoland Bycmoze niektorzy z was już to widzieli…ale to jest po… Co mówi Batman do Robina, gdy chce aby ten wsiadł… Przewodnik oprowadza wycieczkę po parku narodowym i przynudza:-Tutaj po lewej…
Zdjęcia zrobiłem w tesko w olecku. www.img380.imageshack.us/img380/3161/wjatrowkemq8.jpg www.img186.imageshack.us/img186/7432/organydj5.jpgCoś dla studentów:
A oto jak będzie teraz wyglądać godło państwowe: www.linux.com.pl/forum/index.php?t=getfile&id=4159&private=0
www.www2.picturepush.com/photo/a/395650/img/Anonymous/6c4f1ff51838839e.jpg ————————————————– www.myspace.com/sowhatpoland