@KrzyKacz: Dla fan贸w filmu 300 i matematyki 馃榾 www.img86.imageshack.us/img86/5280/cakaabp2.jpg Kocham ca艂ki! Dobre :DD Tagi# Humor Podziel si臋 swoj膮 opini膮 McGregor Artyku艂y: 61 Poprzedni Forum ESP AX-404 Nast臋pny Forum Transport Basoofki Inni czytali r贸wnie偶 Facet do lekarza:- doktorze, 偶ona mnie zdradza, a mi w… Lol, naklika艂em 999, wi臋cej nie mo偶na by艂o naraz, doda艂em, zacz膮艂em… Pijcie mleko dziewczyny ;)Rozwali艂o mnie na drzazgi jak to zobaczy艂em… Czy tylko dla mnie ten pan i ta gitara wygl膮daj膮… /wp-content/uploads/intext/png/1109-c9da14e8komiks.pngkomiks :] ROTFL hahah dobre z tymi googlami ;ddobre te偶 jest jak… ten Akinator zgad艂 i Pieska Leszka i Jennifer Batten… masakra… z tej aukcji mnie to rozwali艂o:”Dodano 2009-03-15 16:49Pytanie: Gdyby jednak… https://www.youtube.com/watch?v=e_HwlizCI9g :DDDDDDDDDDDAle broomsticka ma fajnego. Dzi臋ki Jonowi Lajoi (m贸j ulubiony kawa艂ek to “Everyday normal guy… Chwile mnie nie ma a tu takie OT ;pALe co… Kocert rockowy. Dymy, piski i og贸lnie rozpi藕dzioszka. Gitarzysta my艣li:- O… Dwie dziewczynki rozmawiaj膮 mi臋dzy sob膮: A wiesz ja widzia艂am kiedy艣siusiaka… tekst Jan BrzechwaMuzyka… zobaczcie sami, na pewno znacie:Dwww.paradoks.pev.pl dlatego nie chodze do ko艣cio艂aSmile a si臋 gol臋, jak Karolcia… (www.w8.grono.net/oldsfs66/253/36/gallery-936361.jpg) – mo偶e tak wejdzie.Zreszt膮 ciekawie podsumowa艂 siebie na gronie…
(www.w8.grono.net/oldsfs66/253/36/gallery-936361.jpg) – mo偶e tak wejdzie.Zreszt膮 ciekawie podsumowa艂 siebie na gronie…