Tak to wygląda: Tagi# Kolumna basowa Podziel się swoją opinią Gregorius Artykuły: 1 Poprzedni Forum Marshall MB 4210 po cichu Następny Forum Ibanez GSR200EX BKF 4 komentarze Mój gitarul gra na wyrobie tej firmy nie narzeka 🙂 Ale jest tam możliwośćwzięcia na lepszych głośnikach np eminence Straszna kaszana, ale dostajesz dokładnie to, za co płacisz. Taka marka ala allegro… Udło mi się znaleźć G&K Backline 115 BLX. Używaną ale za to Made inU.S.A. Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Jaka kolumna do Markbass Little Mark Tube? Kolumna Marshall 1580 1×18 400W Moc wzmacniacza a moc kolumny … ktoś to ładnie wytłumaczy? kolumna 1×15 czy 2×10??? Jaka paczka? AccuGroove Tri110L czy TcElectronic RS210 Laney RB6 + paczka Warwick głowa + paka, potrzebna rada Carvin RL410T Warwick Tubepath jakie paczki do niego??? Jaka paka do Hartke HA3000 300 watt Jaka kolumna do Marshalla MB 4210. Koncert bez kolumny i wzmaka… Ashdown ABM 500 EVO III Problem z paczką Paka do comba LDM połączenie heada Peavey tour 450 z paczka Warwic 410pro Paczka Do komba…
Mój gitarul gra na wyrobie tej firmy nie narzeka 🙂 Ale jest tam możliwośćwzięcia na lepszych głośnikach np eminence
Mój gitarul gra na wyrobie tej firmy nie narzeka 🙂 Ale jest tam możliwość
wzięcia na lepszych głośnikach np eminence
Straszna kaszana, ale dostajesz dokładnie to, za co płacisz.
Taka marka ala allegro…
Udło mi się znaleźć G&K Backline 115 BLX. Używaną ale za to Made in
U.S.A.