Tak to wygląda: Tagi# Kolumna basowa Podziel się swoją opinią Gregorius Artykuły: 1 Poprzedni Forum Marshall MB 4210 po cichu Następny Forum Ibanez GSR200EX BKF 4 komentarze Mój gitarul gra na wyrobie tej firmy nie narzeka 🙂 Ale jest tam możliwośćwzięcia na lepszych głośnikach np eminence Straszna kaszana, ale dostajesz dokładnie to, za co płacisz. Taka marka ala allegro… Udło mi się znaleźć G&K Backline 115 BLX. Używaną ale za to Made inU.S.A. Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Głośniki basowe SICA – czy ktoś wie o nich cokolwiek konkretnego? ktora paczka lepiej zagada ???? [W vs GK ew eden nemesis] Nemesis RS400 + Kustom DE410 2×10 + 1×15 czy 2×12 czy 4×10? Trace Elliot 1048 4×10 1980 rok- kilka istotnych pytań!! Gallien Krueger Backline 600 – Kolumna? Head + Kolumna za około 3000pln Druga kolumna do Hartke 4.5 XL kolumna Sama kolumna. Wzmacniacz basowy do grania w zespole Head + kolumna w granicach 3000/4000zł. Co wybrać? Gallien Krueger mbx 410 ktoś ogrywał? Behringer BXR1800H + kolumna Budowa paki – kilka pytań do bardziej doświadczonych w tym temacie ;] Podłączenie zwykłego wzmacniacza do komputera
Mój gitarul gra na wyrobie tej firmy nie narzeka 🙂 Ale jest tam możliwośćwzięcia na lepszych głośnikach np eminence
Mój gitarul gra na wyrobie tej firmy nie narzeka 🙂 Ale jest tam możliwość
wzięcia na lepszych głośnikach np eminence
Straszna kaszana, ale dostajesz dokładnie to, za co płacisz.
Taka marka ala allegro…
Udło mi się znaleźć G&K Backline 115 BLX. Używaną ale za to Made in
U.S.A.