Hej oceńcie mi tą gitarę i czy warto jąkupić…. Chce ja podpiąć dobehringera bxd180 head … Czy te 180 wart dadzą rade na próby??? Tagi# Behringer# Gitara basowa# Podstawy# Wzmacniacz basowy Podziel się swoją opinią jestemmaciek69 Artykuły: 0 Poprzedni Forum Jak się nazywa ten instrument ? Następny Forum Co wybrać ? Schecter Omen 4 vs Thunderbird 7 komentarzy Jestem za a nawet przeciw Za czy m za a za czym przeciw??? ja osobiście gitary nie polecam, może coś fajnego używanego znajdziesz, 180Watt starczy na próby. Dlaczego nie polecasz???? Co jest z nią nie tak??? Nie wiem jak z gitarą ale ty przedawkowałeś kofeinowy syf z butelki. Co??? Poczytaj trochę poradników dla początkujących zanim kupisz gitarę.Znajdziesz je w sekcji EDU. Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Behringer BDI-21, Darkglass B7K, Digitech Bass Driver, MXR M80DI, Xotic Bass BB Preamp – próbki. Vintage EST96 – kopia MM Dzień dobry, Aloha, Szalom, Czołem. Bas a gitara? Problem z aktywną elektroniką w basie :| Witam Korg Pandora mini czy Korg PX5D Stagg BC300-SB Zestaw wzmacniacz + kolumna do 3000 zł… Problem [ Mayonez B4 ] prosze o porade. Odprogować czy kupić nowy gryf? aloha Hartke Ha5500 + sansamp – Pytanie. Paczki BOX-a Z Wrocławia wita człowiek-bandita
Jestem za a nawet przeciw
Za czy m za a za czym przeciw???
ja osobiście gitary nie polecam, może coś fajnego używanego znajdziesz, 180
Watt starczy na próby.
Dlaczego nie polecasz???? Co jest z nią nie tak???
Nie wiem jak z gitarą ale ty przedawkowałeś kofeinowy syf z butelki.
Co???
Poczytaj trochę poradników dla początkujących zanim kupisz gitarę.
Znajdziesz je w sekcji EDU.