Czy ktoś orientuje się może jakie struny zakładane są przez producenta wWashburnie XB120? Tagi# Struny Podziel się swoją opinią michall Artykuły: 0 Poprzedni Forum dokładnie :)w innej wersji: wchodzi chłopczyk lat 10 do sklepu... Następny Forum Kupno nowego basu -] 1100 - 1200 zł. 6 komentarzy Myślę, że najszybciej dostaniesz odpowiedź tutaj: http://www.washburn.com na pewno jakieś tanie ;P Nie są to na pewno jakieś cudne strunki, ale muszę powiedzieć, żespodziewałem się w tym bassie gorszych. Są dosyć miękkie i brzmiąprzyzwoicie. mi te struny niepodpasowaly… brzmiały sztucznie i mialy zamulonysound…dodam również ze wytrzymały tylko misciac i trzeba było gotowac… P.S dobrze ze w ogóle jakieś byly :P:P:P zamulony “sound” o zgrozo… To racja są przymulone, ale nie są takie złe. wsumie zawsze mogły być gorsze… 😉 Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Yamaha RBX 650 Most z d-tunerem struny E ? Problem z mostkiem – Spector Które struny no mojego OLP Sting Ray mm2 ??? ILE STRUN?? Yamaha RBX 650 – za nisko zawieszone struny, problem z wymianą mostka Struna D brzmi głośniej niż reszta- bas akustyczny Regulacja Polozenie strun Odleglość między strunami złe ustawienie menzury? Poszukuję śruby do regulacji menzury szarpanie 2 strun Jakie struny? Szukam basu o menzurze 36 cali Ibanez btb305 – mały problem z położeniem strun
Nie są to na pewno jakieś cudne strunki, ale muszę powiedzieć, żespodziewałem się w tym bassie gorszych. Są dosyć miękkie i brzmiąprzyzwoicie.
mi te struny niepodpasowaly… brzmiały sztucznie i mialy zamulonysound…dodam również ze wytrzymały tylko misciac i trzeba było gotowac… P.S dobrze ze w ogóle jakieś byly :P:P:P
Myślę, że najszybciej dostaniesz odpowiedź tutaj:
http://www.washburn.com
na pewno jakieś tanie ;P
Nie są to na pewno jakieś cudne strunki, ale muszę powiedzieć, że
spodziewałem się w tym bassie gorszych. Są dosyć miękkie i brzmią
przyzwoicie.
mi te struny niepodpasowaly… brzmiały sztucznie i mialy zamulony
sound…dodam również ze wytrzymały tylko misciac i trzeba było gotowac…
P.S dobrze ze w ogóle jakieś byly :P:P:P
zamulony “sound” o zgrozo…
To racja są przymulone, ale nie są takie złe.
wsumie zawsze mogły być gorsze… 😉