Immo, szkoda że nie poznałeś mnie wcześniej 😛 www.funcentrum.pl/files.viewFile,5060,Tak-się-pije-wodke.html Tagi# Humor Podziel się swoją opinią Don Chezare Artykuły: 37 Poprzedni Forum Karawana? Chyba Karawan.Hurra, znalazłem kogoś, kto bardziej ode mnie nie... Następny Forum Malowanie P-bassa HELP Inni czytali również – ten pies wymiata w tleXDbez kitu nie mogę XDDD___________________________________Lifes… Easy Rider – to było naprawdę dobre , hehe/Ja mam… flash mob. fajny podklad muzyczny. i za je bi ste… tutaj zajrzyjcie może kogos rozbawimy :-) www.sainc.fora.pl/viewtopic.php?t=52 @Loki_fleshfucker: @Hell_on_Mute: Ho Ho Ho, no to żeśmy się pośmiali… Dobry ten Cool head Clan xDDD~=~=~=~=~=~=~Conan! What is best in… Policjant zatrzymuje blondynke, podchodzi do niej i mowi:-Pa pani flaka… @J and D JD110: @McGregor: Pisanie “twój” “twoje” itd. z… I czyja to wina…? Oczywiście, basisty! :D—Boom boom pah boom Hehe dobre McGregor mnie się podoba a skąd ty wytrzasnąłeś… https://www.youtube.com/watch?v=yA7NcTIpfSs Czyczęsto się pan uśmiecha? @wetheflamers: Qbanez, gdzie zrobiłeś zdjęcie Lipie? : > to z… starodawna wersja kawałów – kawały na piśmie, dla dobrych w… Immo- człowieku, ale mam ubaw, kopalnia pomysłów jak dla mnie.Teledysk… Według Was, Dave po czym był ?? :D———————————————————–Set the ball… Przychodzi facet do lekarza i mówi:- Jak leczyć owsiki?- A…