Witam jestem tu nowy. I chciałem zapytać, co sądzicie o tym basie. Kolega jest w jego posiadaniu i zastanawiam się nad kupnem. Jest to wersja z 95 roku. Tagi# Ibanez Podziel się swoją opinią Mentos Artykuły: 0 Poprzedni Forum Remont elektroniki w Jolanie. Następny Forum Zespół Dirty Brick szuka wokalisty! 3 komentarze A ile wołają od Ciebie za niego? 1500zł. On chyba w Japonii zrobiony, tak? Myślę, że jeżeli jest w dobrej kondycji(prosty gryf itd.), to warto wziąć. Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Wyrobiony gwint w śróbce / regulacja menzury Nightwish – Lagoon ibanez SW65 czy może Laney RB-3? Ibanez GSR 180 czy Cort Action Bass ? Preamp Bartolini z Ibanez sr1006 do Cort gb74 Witam ! ! ! Basista+mieszkanie w bloku – jakie nagłośnienie? IBANEZ BTB 670 Kupno! Tanglewood TAB1CE XB vs. Ibanez AEGB20E Ibanez battle : BTB 200 vs. SR300 Mostek w Ibanez K5 Wymiana pickupów w Ibanezie SRX 505 Problem z menzurą – Ibanez sr306 Dokręcić przetwornik ? Chcę kupić nowy bas, Chcę sprzedać swój stary! Bas ok. 1000zł
On chyba w Japonii zrobiony, tak? Myślę, że jeżeli jest w dobrej kondycji(prosty gryf itd.), to warto wziąć.
A ile wołają od Ciebie za niego?
1500zł.
On chyba w Japonii zrobiony, tak? Myślę, że jeżeli jest w dobrej kondycji
(prosty gryf itd.), to warto wziąć.