Witam jestem tu nowy. I chciałem zapytać, co sądzicie o tym basie. Kolega jest w jego posiadaniu i zastanawiam się nad kupnem. Jest to wersja z 95 roku. Tagi# Ibanez Podziel się swoją opinią Mentos Artykuły: 0 Poprzedni Forum Remont elektroniki w Jolanie. Następny Forum Zespół Dirty Brick szuka wokalisty! 3 komentarze A ile wołają od Ciebie za niego? 1500zł. On chyba w Japonii zrobiony, tak? Myślę, że jeżeli jest w dobrej kondycji(prosty gryf itd.), to warto wziąć. Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Ibanez sr305, Cort b4 czy LTD B-50 Ibanez SR 800 Ibanez GWB35 – kilka pytań Jaką gitarę basową do … w 2016 ? Ibanez BTB 400 lub 550 kontra MAYO FORUM PI4 Ibanez SR405QM 5 strun Ibanez BTB 06 Limited Edition Jakiej grubości są fabryczne struny IBANEZA BTB 575 ?? Dziwny problem z sustainem Postarzanie gitary Ibanez BTB675 – Kraków – ktoś posiada? Ibanez SR300L + Marshall MB30 Ibanez Silver Series Ibanez ATK n200 a Cort b4 Czym różnią się Roadstar, Roadster, Blazer ? poczatkujacy w poczatkowaniu :]
On chyba w Japonii zrobiony, tak? Myślę, że jeżeli jest w dobrej kondycji(prosty gryf itd.), to warto wziąć.
A ile wołają od Ciebie za niego?
1500zł.
On chyba w Japonii zrobiony, tak? Myślę, że jeżeli jest w dobrej kondycji
(prosty gryf itd.), to warto wziąć.