doradzcie czy warto za to wios.lo dać 1300plonow,ktoś na tym grał ? Tagi# Ibanez Podziel się swoją opinią kajak Artykuły: 3 Poprzedni Forum baski do 1300 zł? Następny Forum Poszukuje książki Andrzeja Góralskiego 3 komentarze Znam kogoś kto ma to do sprzedania ;] — ja wiem kto sprzedaje ale na temat tego wiosła jest wiele kontroweryjnychopinii,mam do wyboro washa 120.GMR lub tego Ibanez .Help Bierz Ibanez – w porównaniu do xb120 to wash wypada naprawdę słabiutko! Jabym się nie zastanawiał 😉 Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również iban, esp, a może nic? Ibanez SR506 BM vs GMR Bassforce 6 Classic za ile taka gitarka ? [Problem]Ibanez srx 08 ltd jpb IBANEZ BTB 670 Kupno! Schecter Stiletto Extreme czy Ibanez SRX 350 Ibanez z serii SR czy Hohner Ibanez PD7 Phat-Hed – jaki efekt o podobnym brzmieniu? IBANEZ GSR 200 EX BKF – czy warto Ibanez EDB550 Leworęczny bass, Ibanez Sr500/600 czy ESP Ltd b-204 natural satin Fender JazzBass mim 95 vs Ibanez sr500 vs tokai mbx-55 ibanez –] logo na główke do remontowanej gitary Ibanez btb305 – mały problem z położeniem strun Witam Wszystkich.[Hallo] ;] Hej Basiści!
ja wiem kto sprzedaje ale na temat tego wiosła jest wiele kontroweryjnychopinii,mam do wyboro washa 120.GMR lub tego Ibanez .Help
Znam kogoś kto ma to do sprzedania ;]
—
ja wiem kto sprzedaje ale na temat tego wiosła jest wiele kontroweryjnych
opinii,mam do wyboro washa 120.GMR lub tego Ibanez .Help
Bierz Ibanez – w porównaniu do xb120 to wash wypada naprawdę słabiutko! Ja
bym się nie zastanawiał 😉