Co myślicie o gitarze Ibanez GSR180BK lub BS ponieważ jestem przy kupnietakiej? Tagi# Chcę kupić# Gitara basowa# Ibanez Podziel się swoją opinią hlukas Artykuły: 0 Poprzedni Forum Najlepsi Kontrabasici Następny Forum witam miłośników niskich brzmień 3 komentarze kupisz dużo lepsze wiosło w tej cenie. BS, BK nie ma różnicy. Zaraz przyjdzie zły moderator, zgani i zamknie temat 😛 A Ibanezy GSR są do d*py. Jak miał bym kupowac Ibaneza to SR od “pięćstetki” wgórę. Na ta tanioche szkoda pieniędzy. ot to piękne słowa ale nie chciałem ich używac:) Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Marcus Miller Jazz Bass – wymiana progów i lakierowany binding – know how Mayones B4 Witam Schecter, przystawka EMG HZ-40 i alternatywy Jaki przetwornik do Ibaneza GSR 180? Piecuś do 1200zł?.. Ok :] ale jaki? Ibanez SR 705 + pickup MM? Ibanez EDB500 – Ibanez EDB600 Czym sie różnią? Która paczka pod Ampega SVT3 Pro maskownica z kwasówki Multi do gitary i basu? wymaina strun Przeróbka gitary na wersję mańkutową. active/passive – jak gra Marcus Miller ? Sprzęt jednej marki. Hartke A25 i dołączanie dodatkowych głośniczków
Zaraz przyjdzie zły moderator, zgani i zamknie temat 😛 A Ibanezy GSR są do d*py. Jak miał bym kupowac Ibaneza to SR od “pięćstetki” wgórę. Na ta tanioche szkoda pieniędzy.
kupisz dużo lepsze wiosło w tej cenie.
BS, BK nie ma różnicy.
Zaraz przyjdzie zły moderator, zgani i zamknie temat 😛
A Ibanezy GSR są do d*py. Jak miał bym kupowac Ibaneza to SR od “pięćstetki” w
górę. Na ta tanioche szkoda pieniędzy.
ot to piękne słowa ale nie chciałem ich używac:)