Co myślicie o gitarze Ibanez GSR180BK lub BS ponieważ jestem przy kupnietakiej? Tagi# Chcę kupić# Gitara basowa# Ibanez Podziel się swoją opinią hlukas Artykuły: 0 Poprzedni Forum Najlepsi Kontrabasici Następny Forum witam miłośników niskich brzmień 3 komentarze kupisz dużo lepsze wiosło w tej cenie. BS, BK nie ma różnicy. Zaraz przyjdzie zły moderator, zgani i zamknie temat 😛 A Ibanezy GSR są do d*py. Jak miał bym kupowac Ibaneza to SR od „pięćstetki” wgórę. Na ta tanioche szkoda pieniędzy. ot to piękne słowa ale nie chciałem ich używac:) Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również CZY Cort B4 nadaje sie do ciężkiego grania???? Jak uzyskać brzmienie kontrabasu na gitarze basowej. Potencjometr – tony Laney RB2 Problem Jaki koszt naprawy? Potrzebuje pomocy handmade bass akustyczny Zasilacz zastępczy do Behringer BUC400 szukam posiadaczy basów nieistniejącej już firmy MARTENS!! ROCKWOOD by HOHNER LX300B Pęknięty gryf Gdzie mozna kupic kontrabasy akustyczne? J&D JD-RM6 – miał ktoś styczność ? Jaka kostka do Hot Handa? IBANEZ BTB 670 Kupno! Fretless – jaki kupić, a może gdzie kupić? Jazz Bass Marcus Miller szumiące potencjometry na pasywie, trzask przy przełączeniu
Zaraz przyjdzie zły moderator, zgani i zamknie temat 😛 A Ibanezy GSR są do d*py. Jak miał bym kupowac Ibaneza to SR od „pięćstetki” wgórę. Na ta tanioche szkoda pieniędzy.
kupisz dużo lepsze wiosło w tej cenie.
BS, BK nie ma różnicy.
Zaraz przyjdzie zły moderator, zgani i zamknie temat 😛
A Ibanezy GSR są do d*py. Jak miał bym kupowac Ibaneza to SR od „pięćstetki” w
górę. Na ta tanioche szkoda pieniędzy.
ot to piękne słowa ale nie chciałem ich używac:)