No właśnie, potraficie coś o nim powiedzieć? Ogrywał go ktoś? I jaki jestw porównaniu do BTB 405? Tagi# Ibanez Podziel się swoją opinią DraX Artykuły: 0 Poprzedni Forum Wasze opinie: Ashdown MAG 115 Deep Bass Następny Forum Szlifowanie podstrunnicy w fretlessie ? Jeden komentarz Nie wiem jaki jest w porównaniu do BTB 405, ale ogólnie jest bardzo fajny, wgmnie dużo lepszy od Spectora Legend. Pomykało mnie się na nim nawet lepiejniż na Yamaha TRB 1005, która swego czasu zrobiła na mnie bardzo dobrewrażenie. Thrash Till Death! Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Bas dla kobiety IBEK BTB 406 Zbyt duży wybór to zło. Prośba o pomoc. Ibanez SR 305 Music Man SUB czy Ibanez SRX590? Ibanez BTB550 , Jazz Bass Mexic Wymiana potencjometru Ibanez GSR200EX BKF ibanez SW65 czy może Laney RB-3? Witam Mayones Forum Pi-5 czy Ibanez Sr 605 Ibanez SDGR – co to za gitara i czy warto? Ibanez SR886 – słaby sygnał na wyjściu Problem ze sprzetem czy z gitara? Jaki przetwornik do Ibaneza GSR 180? Here comes new challenger
Nie wiem jaki jest w porównaniu do BTB 405, ale ogólnie jest bardzo fajny, wgmnie dużo lepszy od Spectora Legend. Pomykało mnie się na nim nawet lepiejniż na Yamaha TRB 1005, która swego czasu zrobiła na mnie bardzo dobrewrażenie. Thrash Till Death!
Nie wiem jaki jest w porównaniu do BTB 405, ale ogólnie jest bardzo fajny, wg
mnie dużo lepszy od Spectora Legend. Pomykało mnie się na nim nawet lepiej
niż na Yamaha TRB 1005, która swego czasu zrobiła na mnie bardzo dobre
wrażenie.
Thrash Till Death!