No właśnie, potraficie coś o nim powiedzieć? Ogrywał go ktoś? I jaki jestw porównaniu do BTB 405? Tagi# Ibanez Podziel się swoją opinią DraX Artykuły: 0 Poprzedni Forum Wasze opinie: Ashdown MAG 115 Deep Bass Następny Forum Szlifowanie podstrunnicy w fretlessie ? Jeden komentarz Nie wiem jaki jest w porównaniu do BTB 405, ale ogólnie jest bardzo fajny, wgmnie dużo lepszy od Spectora Legend. Pomykało mnie się na nim nawet lepiejniż na Yamaha TRB 1005, która swego czasu zrobiła na mnie bardzo dobrewrażenie. Thrash Till Death! Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również IBANEZ SR 506 Sruby w mostku Heya all ]:-] mam jedno pytanie :] Epiphone Thunderbird IV,Ibanez Soundgear Bas SDGR 800 opinie Ibanez pd7 phat hed bass overdrive Zasilacz do Ibanez PD-7 Jakie przetworniki do Ibaneza GSR205?? Ibanez SR 370 SPB [Gitara] Ibanez BTB 300 BGW NF Czyszczenie gitarki,,, Warwick vs Ibanez Cort B4 vs Ibanez BTB400 QM Ibanez St-924, problem z przedwzmacniaczem… Gitara basowa dla początkującego. Witam! Ibanez – model GSR 200
Nie wiem jaki jest w porównaniu do BTB 405, ale ogólnie jest bardzo fajny, wgmnie dużo lepszy od Spectora Legend. Pomykało mnie się na nim nawet lepiejniż na Yamaha TRB 1005, która swego czasu zrobiła na mnie bardzo dobrewrażenie. Thrash Till Death!
Nie wiem jaki jest w porównaniu do BTB 405, ale ogólnie jest bardzo fajny, wg
mnie dużo lepszy od Spectora Legend. Pomykało mnie się na nim nawet lepiej
niż na Yamaha TRB 1005, która swego czasu zrobiła na mnie bardzo dobre
wrażenie.
Thrash Till Death!