Witam mam okazje kupić ibaneza BTB 470 IPT. dosyć tanio mogę kupić tagitarkę . Chcę grac utwory black/death metalowe i nie wiem czy się ten basiknada. ktoś z was o ogrywał? proszę o opinie . Tagi# Chcę kupić# Gitara basowa# Ibanez# Utwór na bas Podziel się swoją opinią Rowley1992 Artykuły: 0 Poprzedni Forum Luźne gniazdo jack. Następny Forum WITAM 4 komentarze dosyc tanio chcesz grac black i death metal? sory pomyłka zjdało mi kaałek tekstu . “miło być dosyć tanio mogę kupićtą gitarkę . to jak odpowie mi ktoś tutaj ? Nada się. Bas ten ma 35cio calową menzurę, co tym bardziej przemawia jakoargument za :). Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również GALLIEN KRUEGER BACKLINE 115 II vs. Ashdown T15-250S Witaski :] też cześć Prosba o probke brzmienia flatwound’ow Jazz Bassy PEAVEY MILESTONE III Powitać Czyszczenie gitarki,,, Aktywna elektronika-przedłużanie żywotności baterii/wyciąganie kabla Epiphone Thunderbird IV Przetworniki Jakie piosenki grać w zespole ? Fender Geddy Lee Jazz Bass Problem ze struną E Ernie Ball Music Man Sub Bass Fender Jazz Bass – podróbka czy dziwny oryginał? VIG COBRA BAS SELECT SERIES
dosyc tanio chcesz grac black i death metal?
sory pomyłka zjdało mi kaałek tekstu . “miło być dosyć tanio mogę kupić
tą gitarkę .
to jak odpowie mi ktoś tutaj ?
Nada się. Bas ten ma 35cio calową menzurę, co tym bardziej przemawia jako
argument za :).