Herp : stare ale jare 😛 *=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=**=*=*=*=*= www.images46.fotosik.pl/73/881f1101b3d5ce04.jpg Tagi# Humor Podziel się swoją opinią omen93 Artykuły: 22 Poprzedni Forum Mówi kolega do kolegi:- Słuchaj stary. Strasznie boli mnie ząb,... Następny Forum pierdzący głośnik Inni czytali również Moja aulofobistyczna natura odzywa się głównie wtedy, kiedy spoglądam nastreamera. One są prawdziwe! O_o I jeszcze zagadka- kogo (z avatara)… ten Sxe ed Roks i Boruc znający 1000 bitów ->… https://www.youtube.com/watch?v=RO10s_HK6d0 Nie wiem czy było, ale mnie to rozwaliło na… jako że temat humor a moje zdjęcia już widzeliście to… ja niewiem jak to się pisze bo uslyszalem przez telefon… – Nie, kochanie, to nie są manekiny!- Nie, nie tu… Mąż wraca z delegacji i pierwsze kroki kieruje do sąsiada:-… ok, kminię. Nie widziałem, że struny są nawinięte w górę…. Przychodzi baba do lekarza:-PAnie doktorze no i co na tą… @Loki_fleshfucker: @Hell_on_Mute: Ho Ho Ho, no to żeśmy się pośmiali… @sepu9: Właściwie nie wiem co niby w tym ma być… witamJasio wpada do sypialni gdy mama z tatem się pielo,… Przepraszam wszystkich bardzo za moje chamskie zachowanie, poniosło mnietrochę …———————————————————– glinas – cienizna jak nie wiem, ani to śmieszne, ani… @Kapral: Parę dni temu na IRCu sobie to podsyłaliśmy. Ten…