Panowie i Panie potrzebuje pomocy,czy jest jakaś osoba z Rzeszowa którapomogłaby mi ustawić tą głowę? jak coś to zadzwoncie 728 497 080 Tagi# Carvin# Wzmacniacz basowy Podziel się swoją opinią Jonny Artykuły: 0 Poprzedni Forum Head i paczka do 4-5 tysięcy? Następny Forum 115 a 410 3 komentarze A z ustawieniem czego masz problem? Prawdopodobnie z ustawieniem głowy na kolumnie. Musi być ciężka 😉 @robbas: Prawdopodobnie z ustawieniem głowy na kolumnie. Musi być ciężka 😉 wymiękłem Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Head Harely Benton HB3000BT Ktorego heda wybrac ? Head Warwick PRO FET IV – Dobór kolumny. Wzmacniacz i bas Podłączenie – Jeden wzmacniacz, dwa sygnały, dwie paczki Pytanie o przebijalność dzwięku wzmacniacz~20wat / perkusja Hartke – jaki wzmacniacz do konkretnych kolumn? TC Electronic BH 500 plus Hartke Vx410 nie daje pełnej mocy. Marshall MB4210 problem Pytanie – zestaw head + kolumna KUSTOM GROOVE 600 HD + Warwick WCA 411 PRO 8 OHM / Warwick WCA 411 PRO 4 OHM ? ? ? podłączanie kolumny do wzmacniacza Ampeg b 200r 100 Wattowy wzmacniacz lampowy – jaki głośnik? Warwick Pro fet – różnice w wersjach różnych serii boss gt 10b + warwick streamer stage…czas na wzmacniacz, LAMPA CZY HYBRYDA?
A z ustawieniem czego masz problem?
Prawdopodobnie z ustawieniem głowy na kolumnie. Musi być ciężka 😉
wymiękłem