Panowie i Panie potrzebuje pomocy,czy jest jakaś osoba z Rzeszowa którapomogłaby mi ustawić tą głowę? jak coś to zadzwoncie 728 497 080 Tagi# Carvin# Wzmacniacz basowy Podziel się swoją opinią Jonny Artykuły: 0 Poprzedni Forum Head i paczka do 4-5 tysięcy? Następny Forum 115 a 410 3 komentarze A z ustawieniem czego masz problem? Prawdopodobnie z ustawieniem głowy na kolumnie. Musi być ciężka 😉 @robbas: Prawdopodobnie z ustawieniem głowy na kolumnie. Musi być ciężka 😉 wymiękłem Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Jaki bas polecacie miedzy 2.200 a 2.400zl Buczenie przyczyna skąd?? Head + kolumna za ok 1500 -1700zł Zespół na 2 basy ! Jaki głośnik 15 do wzmaka 500W/8Ohm? Wzmacniacz i kolumny? ;] moc wzmacniacza a moc paczki Historia wzmacniaczy gitarowych i basowych EBS HD360 Bass Amp Head – jaka paczka 410 czy 212 naprawa wzmacniacza – Kraków Ashdown Mag 300 Evo II – szpara, pytanie, problem? Combo czy multi + kolumna? DAVID EDEN WTX 500 Jaki wzmacniacz na początek? Zestawik do 3000zł poszukiwany. Dwa zupełnie różne basy do jednego pieca- wygodne rozwiązanie
A z ustawieniem czego masz problem?
Prawdopodobnie z ustawieniem głowy na kolumnie. Musi być ciężka 😉
wymiękłem