Przed chwila przyjechała do mnie paczka od Mikołaja. Nagrywane iPadem. https://www.youtube.com/watch?v=rV91CqkCJoU Nagrane tego samego dnia, też iPad. Tym razen z palca: Tagi# Hartke# Kolumna basowa# YouTube Podziel się swoją opinią Mortie Artykuły: 5 Poprzedni Forum Witam! Następny Forum Co to może być? 7 komentarzy No. To teraz stringi na scenę będą latać obowiązkowo! Byle damskie! Pstryk, pstryk, aluminium… 😀 Kwa. Idę ćwiczyć 🙁 Gratuluję. Po ch** Ci bas i nagłośnienie za takie pieniądze kiedy umiesz grać?Zupełnie bez sensu 😀 Zajebiste. Szkoda że paka nie HyDrive bo to byłby w ogóle już kosmos 😀 Bardzo lubię te paki, sam miałem dwie 4.5XL. Pod HA3500 były czyste,klarowne, za to pod svt3-pro był niezły zadzior:) Szczerze, to bardziej mi podeszły od 410hlf. Szkoda tylko, że takie ciężkiei bez regulacji gwizdka. Gratki sprzętu i UMIEJĘTNOŚCI!:) @Dante Morius: Po ch** Ci bas i nagłośnienie za takie pieniądze kiedy umiesz grać? Zupełnie bez sensu 😀 Dokladnie. Lepiej by było poswiecic te pieniadze na lekcje u kogos kto chociaztrochę się zna 😀 Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Kolumna Gallien Krueger 410 grająca w Myslovitz i Negatyw Głośnik do paczki wzmacnianej little giantem 1000 Hartke vs Gallien Krueger Detroit – tempo Jaka paczka? AccuGroove Tri110L czy TcElectronic RS210 Budowa Lodówki krok po kroku Hartke HA3500 i głośny wentylator Ashdown MAG 300 – Kolumna 4×10 + 1×15 Czy uciągnie ?? Uzywany wzmacniacz i paka do 2000 Etic – Death Is Eternal [demo] [Doom/Death Metal] Laney RB4 i zewnętrzna kolumna Problem z hornem do drivera… Pomocy! Ampeg B2 + Hartke VX 410 ? Ashdown MAG 300 Combo + paczka? 1×12″ vs 1×15″ Co to za głośnik- Paczka SWR Goliath II
Bardzo lubię te paki, sam miałem dwie 4.5XL. Pod HA3500 były czyste,klarowne, za to pod svt3-pro był niezły zadzior:) Szczerze, to bardziej mi podeszły od 410hlf. Szkoda tylko, że takie ciężkiei bez regulacji gwizdka. Gratki sprzętu i UMIEJĘTNOŚCI!:)
@Dante Morius: Po ch** Ci bas i nagłośnienie za takie pieniądze kiedy umiesz grać? Zupełnie bez sensu 😀 Dokladnie. Lepiej by było poswiecic te pieniadze na lekcje u kogos kto chociaztrochę się zna 😀
No. To teraz stringi na scenę będą latać obowiązkowo! Byle damskie!
Pstryk, pstryk, aluminium… 😀
Kwa. Idę ćwiczyć 🙁
Gratuluję.
Po ch** Ci bas i nagłośnienie za takie pieniądze kiedy umiesz grać?
Zupełnie bez sensu 😀
Zajebiste. Szkoda że paka nie HyDrive bo to byłby w ogóle już kosmos 😀
Bardzo lubię te paki, sam miałem dwie 4.5XL. Pod HA3500 były czyste,
klarowne, za to pod svt3-pro był niezły zadzior:)
Szczerze, to bardziej mi podeszły od 410hlf. Szkoda tylko, że takie ciężkie
i bez regulacji gwizdka.
Gratki sprzętu i UMIEJĘTNOŚCI!:)
Dokladnie. Lepiej by było poswiecic te pieniadze na lekcje u kogos kto chociaz
trochę się zna
😀