Witam, tak jak w temacie, nie mogę znaleść żadnych informacji napolskojezycznych stronach na temat Hartke HA 4000. Mógłby mi ktoś coświęcej powiedzieć o tym headzie ? Tagi# Hartke Podziel się swoją opinią KeRmit Artykuły: 0 Poprzedni Forum Wybór heada Następny Forum Little Mark III, Pomocy! - funkcje niektórych przycisków i wyjść z tyłu głowy. 4 komentarze Co chcesz wiedzieć? Coś, czego nie ma w instrukcji obsługi, jak mniemam, bo tę to potrafiprzeczytać każdy ;P. Ja Go nie posiadałem osobiście ale mój znajomy posiadał takowego , dośćawaryjny sprzęt(talkbass.com tam masz full opinii na ten temat) Ostatnio wisiał taki ha 4000 na OLXie za chyba 500zł, ale nie skusiłem siępo perypetiach znajomego z tym wzmacniaczem Znajomy miał, służył mi bezawaryjnie wiele lat. Sprzęt na którym swegoczasu grywał Stu Hamm. Bardzo podobało mi się zarówno brzmienie jak i możliwości tegowzmacniacza, zdecydowanie perełka. Jakbym wiedział , że jest za 500 to pewnie bez mrugnięcia bym brał choćby nazapas albo na programie od czasu do czasu – mam już 3 inne piece 😛 Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Druga kolumna do Hartke 4.5 XL Jaka kolumne Hartke wybrac? Tania paczka do szybkiego grania Hartke – jaki wzmacniacz do konkretnych kolumn? Problem – Hartke B300 Zmagania ze strunami. Pomocy! prosector Nowy Na Bassie …. Problem Hartke HA5500 + 810 XL Fender Rumble 100 vs Hartke A70 vs Hiwatt 60 vs WarwicK 12.1&60.1 vs Orange Crush 50 Kujawsko-Pomorskie Sprzęt Który Można Ograć W Naszym Regionie hartke 3500 i Ampeg ba 115 ??????? pomocy 3 pytania na temat kreowania brzmienia poradzcie mi prosze Jaka Paka do Heada :Hartke HA3500: Hartke Bass Attack vs Behringer V-Tone Bass lub…?
Ja Go nie posiadałem osobiście ale mój znajomy posiadał takowego , dośćawaryjny sprzęt(talkbass.com tam masz full opinii na ten temat) Ostatnio wisiał taki ha 4000 na OLXie za chyba 500zł, ale nie skusiłem siępo perypetiach znajomego z tym wzmacniaczem
Znajomy miał, służył mi bezawaryjnie wiele lat. Sprzęt na którym swegoczasu grywał Stu Hamm. Bardzo podobało mi się zarówno brzmienie jak i możliwości tegowzmacniacza, zdecydowanie perełka. Jakbym wiedział , że jest za 500 to pewnie bez mrugnięcia bym brał choćby nazapas albo na programie od czasu do czasu – mam już 3 inne piece 😛
Co chcesz wiedzieć?
Coś, czego nie ma w instrukcji obsługi, jak mniemam, bo tę to potrafi
przeczytać każdy ;P.
Ja Go nie posiadałem osobiście ale mój znajomy posiadał takowego , dość
awaryjny sprzęt(talkbass.com tam masz full opinii na ten temat)
Ostatnio wisiał taki ha 4000 na OLXie za chyba 500zł, ale nie skusiłem się
po perypetiach znajomego z tym wzmacniaczem
Znajomy miał, służył mi bezawaryjnie wiele lat. Sprzęt na którym swego
czasu grywał Stu Hamm.
Bardzo podobało mi się zarówno brzmienie jak i możliwości tego
wzmacniacza, zdecydowanie perełka.
Jakbym wiedział , że jest za 500 to pewnie bez mrugnięcia bym brał choćby na
zapas albo na programie od czasu do czasu – mam już 3 inne piece 😛