Witam, tak jak w temacie. Czy jest tutaj ktoś, kto posiada w/w bas i mógłbygo zrecenzować? 🙂 Tagi# ESP Podziel się swoją opinią Bury wilk Artykuły: 0 Poprzedni Forum kosz. Następny Forum Planet Waves Hydrate Fretboard Conditioner - czy ktoś stosował? Jeden komentarz Miałem tańszą wersję: ESP LTD F-105 BLK i gadała przyzwoicie jak nawiosło w swoim przedziale cenowym. Drugi właściciel także jest zeńzadowolony. Ale przede wszystkim ogarnij to i ograj ;). Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również szukam opinii o basie ESP esp pickups wymiana na mec Mostki ESP LTD B-50 elektronika Leworęczny bass, Ibanez Sr500/600 czy ESP Ltd b-204 natural satin Cort EVL Z2B czy ESP LTD b50 esp ltd B-205 ESP F-155 czy OLP Tony Levin Signature?? ESP F-4G, czy polecalibyście to? ESP F-154DX Ibanez vs ESP vs Shecter ESP ltd B-206SM iban, esp, a może nic? Wymiana przetworników “ESP SB-5 [B&N]” na “EMG 40DC [Bridge & Neck] Active pickups” J-Five – Find A Way ESP LTD B-155
Miałem tańszą wersję: ESP LTD F-105 BLK i gadała przyzwoicie jak nawiosło w swoim przedziale cenowym. Drugi właściciel także jest zeńzadowolony. Ale przede wszystkim ogarnij to i ograj ;).
Miałem tańszą wersję: ESP LTD F-105 BLK i gadała przyzwoicie jak na
wiosło w swoim przedziale cenowym. Drugi właściciel także jest zeń
zadowolony. Ale przede wszystkim ogarnij to i ograj ;).