@emceelek: www.muzeumhumoru.onet.pl/1155986,1938,art.html Może nie wszyscy widzieli :DDDDDD Część z tego widziałem. Ale to wszystko razem -> :DDDDDDDD Tagi# Humor Podziel się swoją opinią McGregor Artykuły: 61 Poprzedni Forum Zakupy - bas+piec=3k? Następny Forum Witam wszystkich Inni czytali również Dalsza polewa z emo :P_________________________ Nic nie kumam, co on zrobił ? @spluker: jeden niebał… www.img441.imageshack.us/img441/507/niedzwiedzwo6.jpg₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ Rzeczywistość to iluzja wywołana brakiem alkoholu… www.img.ffffound.com/static-data/assets/6/e52eacc4fb7de4945ed45f190a0d5c45464e8c22_m.jpg No baaaa.Tim Roth daje radę, jak całe Cztery Pokoje… i… Zatem moja mama kłamała.Ktoś musiał ją kopnąć w brzuch, jak… to nie jest smieszne… dupnie to im wyszlo.natomiast!!! i nie… – nastepca Agassiego – nastepca Brucea LeeEdit:W ogole ich cala… @Kedziu: kitajce modyfikuja guitar hero, może basik tez zrobia… www.misadigital.com/… @jeffhaha dobre, ale nie wiem jaki to moglby być gatunek…… To w zasadzie nie humor, ja podczas oglądania trzymałem się… ja piernicze, szok….rozebrana mandaryna…no to po prostu niezle przegiecie! www.mandaryna.1com.pl/LOLhihihihiwww.myspace.com/natbmusic A słyszał ktoś kiedyś bas z Kaczki Dziwaczki?Moim zdaniem bardzo… @spluker: thunderbird ? :P No co ty to bardziej customowy… @Dante Morius: boski akcent rockowy :P oglądnijcie do końca KOC… spoko ;) już naprawiam, bo pierwszy raz robilem linki “tego…
www.img441.imageshack.us/img441/507/niedzwiedzwo6.jpg₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ Rzeczywistość to iluzja wywołana brakiem alkoholu…
ja piernicze, szok….rozebrana mandaryna…no to po prostu niezle przegiecie! www.mandaryna.1com.pl/LOLhihihihiwww.myspace.com/natbmusic