dlaczego konwencjonalnekontrolery rządzą www.217.79.144.102/~b0rg/rotfl/upload/manifestacja_na_islandii.jpg nasi teżsą w Islandii Tagi# Humor Podziel się swoją opinią Dante Morius Artykuły: 33 Poprzedni Forum Ashdown MAG 300 Combo + paczka? Następny Forum Warwick Take 12 - Dobry czy zły wybór? Inni czytali również Elbereth – to bardziej do tematu ,,Wypdaki z basem” czy… Covery Ambreli po prostu rządzą! Słyszałem już kilka, ale ten… coz zrobcie walsny film rodem z bollywood :PMoich produkcji nie… Dowcip z dziś… o Irlandczykach…Przychodzi baba do lekarza, a lekarz… trochę hermetyczne, ale co tam:wchodzi dwóch gościów do sklepu chemicznego…. O LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL nie doszedlem dominuty 27 . Jak można coś… pies jej zepsuł takie ładne nagranie, ale nie mogę ta… @arvizu: Z tupy…”a o co chodzi”: -Idzie chłopa a tam… To jest r*p*rdol :D www.twoistarzy.ovh.org/Nie obracaj kota w worku! ” – Co jest śmieszniejsze, niż martwy noworodek?- Martwy noworodek… Te filmiki pomogły mi wyleczyć przeświadczenie że tego za dużo… -Poczym poznać że scena jest równo wypoziomowana?-Wokaliście równo ślina z… Uwielbiam to :Gdyby czas plynal w druga strone to byloby… Mam nadzieję, że nie było ;) Znakomity, moim zdaniem, dowcip… pozdrawiam. www.myspace.com/flyingcadilacDzień bez funka jest jak czerstwa grzanka. Nie, on się śmieje “nich nich”. Ale mój kumpel z…
O LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL nie doszedlem dominuty 27 . Jak można coś…