Jestem na kupnie comba 300-350 wat…do muzyki typu jazz,funky..standardy + coś
ala jamiroquai dla funu po pracy 🙂 – zalezy mi na „cieplym” brzmieniu , takim
groovy hehe 🙂
gitara to Fender USA..jazz bass…+ pickupy dimazzio…
wpadly mi w oko 2 propozycje
www.guitarcenter.pl/catalog/bas/wzmacniacze/zestawy/marshall-mbc-set
www.thomann.de/pl/fender_rumble_350.htm?sid=0855844562ec5a3b073195e3d61e1a3f
marshall na papierze wyglada ok…ale slyszalem ze piece basowe marshalla sa
takie sobie 🙂
poza tym trochę to wszystko duze, a ja nie mam ciezarowki by coś takiego
wozic…
potrzebuje coś fajnego na próby + mini koncercik (perka, gitara, bass ,
klawisze)
co sadzicie o tym fenderze? – a może polecice coś innego w podobnej cenie?
Jakie combo o mocy 350W za 2400zł byłoby dobre dla basisty grającego jazz, funky i standardy, wraz z nutką Jamiroquai dla zabawy po pracy, poszukującego ciepłego i groovy brzmienia na swoim Fenderze USA Jazz Bass z Dimarzio pickupami?
Planuję zakupić combo o mocy 300-350W do mojego basu Fender USA Jazz Bass z Dimarzio pickupami, grającym jazz, funky, standardy oraz Jamiroquai dla zabawy po pracy. Jakie propozycje mi polecacie, w przystępnej cenie, z ciepłym brzmieniem i groove’em?
Czy warto zainwestować w combo o mocy 350W za 2400zł dla basisty grającego jazz, funky i standardy z nutą Jamiroquai na Fenderze USA Jazz Bass z Dimarzio pickupami, lub czy polecacie coś innego w podobnej cenie dla prób i małych koncertów?
Jakie combo basowe polecacie dla basisty grającego jazz, funky i standardy wraz z nutką Jamiroquai, na Fenderze USA Jazz Bass z Dimarzio pickupami, w przystępnej cenie z możliwością transportu na próby i mini koncerty?
Szukam combo basowego o mocy 300-350W dla mojego basu Fender USA Jazz Bass z Dimarzio pickupami, grającego jazz, funky, standardy oraz Jamiroquai dla zabawy po pracy. Co byście mi polecili, z ciepłym i groovy brzmieniem w przystępnej cenie?
Planuję zakupić combo o mocy 350W za 2400zł dla mojego basu Fender USA Jazz Bass z Dimarzio pickupami, grającego jazz, funky i standardy, wraz z nutką Jamiroquai i potrzebuję czegoś, co byłoby dobre na próby i mini koncerty. Czy macie jakieś propozycje?
Mojego Fendera USA Jazz Bassa z Dimarzio pickupami chcę podłączyć do combo o mocy 300-350W i poszukuję czegoś z ciepłym brzmieniem, dopasowanym do jazzu, funky i standardów. Czy polecacie konkretny model w przystępnej cenie?
Combo basowe o mocy 350W za 2400zł dla basisty grającego jazz, funky i standardy, z nutką Jamiroquai na Fenderze USA Jazz Bass z Dimarzio pickupami – czy to dobry wybór na próby i mini koncerty? Czy macie jakieś inne propozycje w podobnej cenie?
Jakie combo basowe o mocy 300-350W polecacie dla basisty, który gra jazz, funky, standardy oraz Jamiroquai na Fenderze USA Jazz Bass z Dimarzio pickupami? Czy macie jakieś propozycje z ciepłym i groovy brzmieniem, w przystępnej cenie i do transportu na próby i małe koncerty?
Czy combo o mocy 350W za 2400zł byłoby dobre dla basisty grającego jazz, funky i standardy, wraz z nutą Jamiroquai, na swoim Fenderze USA Jazz Bass z Dimarzio pickupami? Czy macie jakieś propozycje w podobnej cenie, z ciepłym i groovy brzmieniem, na próby i mini koncerty?
Czyli do funky, jazz itp…powinno się nadac? 🙂
Bo chyba będę miał winnera w moim rankingu 🙂
no nie wierzę!:O Entropman!!
Ok zdecydowałem się…Zamówiłem nowego Markbassa…Dzięki sZ za ofertę,
jednak kupię nowy (szczególnie, że mam mały sponsoring, ze strony
chrzestnego – basisty)…
Dzięki wszystkim za pomoc – moimi wrażeniami podzielę się jak dostanę go w
swoje łapska 🙂