Proszę o porade 🙂 Tagi# Yamaha Podziel się swoją opinią Lajon Artykuły: 0 Poprzedni Forum Gotowanie strun?! Następny Forum jak ustawić? Jeden komentarz Odpowiem nie milo… BYłem posiadaczem RBX 260 i nie polece nikomu jej;/ Niewygodny gryf , brzmienie jako takie (mimo tego ze miałem pick upy Yamaha splitfive) ogulnie kupa;/ powiedz mi za ile ja masz bo to tez wazne:) Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również yamaha rbx4 a2 za co lubicie yamahy YAMAHA TRB 1006J a TRB6, 6II Yamaha TRB 1006 NT + Ashdown MAG C410T – 300 – co sądzicie o tym sprzęcie ? Witam. Schecter Stiletto DeLuxe 4 czy ESP LTD B-50 ? powitanie się Yamaha TRBX 505 vs. Jackson CB-XV Aktywna elektronika – zwarcie gniazda stereo / problem / Yamaha RBX 774 – potrzebna opinia Gitara Yamaha RBX374 lub Cort b4?? Ibanez SR 505 – brać czy szukać czegoś innego Yamaha BB 405 vs. 605 i BB 415 vs. 615 Szarpe strune D a struna E sama zaczyna drgac? Yamaha RBX 375 przekładka strun z H na C Przyzwoity Jazz Bass do 2000 zł.
Odpowiem nie milo… BYłem posiadaczem RBX 260 i nie polece nikomu jej;/ Niewygodny gryf , brzmienie jako takie (mimo tego ze miałem pick upy Yamaha splitfive) ogulnie kupa;/ powiedz mi za ile ja masz bo to tez wazne:)
Odpowiem nie milo… BYłem posiadaczem RBX 260 i nie polece nikomu jej;/ Nie
wygodny gryf , brzmienie jako takie (mimo tego ze miałem pick upy Yamaha split
five) ogulnie kupa;/ powiedz mi za ile ja masz bo to tez wazne:)