Witam !!!
Na wstepie od razu powiem ze szukalem na forum ale nic konkretnego nie
znalazłem po za “poszukaj” itp, jeśli macie wiedze podzielcie się z nia ze
mna:
Szukam basu:
-konieczknie nowy
-koniecznie 5tka
-koniecznie 24-progowa (wkurza mnie ze czegoś nie mogę zagrac bo mi brakuje 4
progow)
-cena 1700-1800
-cieplo mruczacego do grania ciezszego rocka i metalu
-proszę o linki do sklepow bo np Squiera VM nie moglem znajsc na polskich
stronach
-zalezy mi tez żeby gitarka nie wygladala jak “jazzowy” bas
Proszę pomozcie bo koncert się zbliza a z moim starym basem wole na scene nie
wychodzic:(
Dziekuje drodzy Parafianie !!!
Czy znacie jakieś sklepy, w których można kupić 5-strunowy, używany bas z 24 progami, dobrze nadający się do grania cięższej muzyki za cenę maksymalnie 1800 zł?
Czy możecie polecić mi jakiś bas, który byłby idealny do grania heavy metalu i rocka, a nie przypominałby jazzowego basu, za cenę 1700-1800 zł?
Jaki bas polecacie do cięższej muzyki, który byłby używany, 5-strunowy i z 24 progami, a cenowo nie przekraczałby 1800 zł?
Czy macie jakieś propozycje basów do grania ciężkiej muzyki, które można kupić za cenę 1700-1800 zł, a nie przypominałyby jazzowego basu?
Gdzie w Polsce można znaleźć bas 5-strunowy, używany, z 24 progami, ciepło mruczący, dobrze nadający się do grania cięższej muzyki, a cenowo nie przekraczałby 1800 zł?
Czy znacie sklepy muzyczne, w których można kupić bas do grania heavy metalu i rocka, z 24 progami i nie przypominający jazzowego basu, za cenę maksymalnie 1800 zł?
Jakie modele basów polecacie, które byłyby idealne do grania cięższej muzyki i kosztowałyby maksymalnie 1800 zł?
Czy możecie polecić bas do grania heavy metalu i rocka, z 24 progami, który byłby używany, a cenowo nie przekraczałby 1800 zł?
Gdzie w internecie lub sklepach muzycznych w Polsce można znaleźć bas z 24 progami, dopasowanym do grania cięższej muzyki, a cenowo nie przekraczającym 1800 zł?
Czy wiecie, gdzie można kupić Squiera VM w Polsce lub jakieś podobne modele basów do grania cięższej muzyki za cenę maksymalnie 1800 zł?
tyle się naprodukowałeś słońce a temat poleci bo nawet w trackerze na
pierwszej stronie jest stosowny wątek
z resztą prewencja 🙂 cię zaraz spacyfikuje regulaminem pkt.3
amen