Witam. Posiadam pakę Carvin RL410T www.carvinguitars.com/manuals/RL410T.pdf ma 800w i 8Ohm czy wzmacniacz omocy 300w przy 8Ohm pociągnie tą kolumnę? Tagi# Carvin# Kolumna basowa Podziel się swoją opinią k1nder Artykuły: 0 Poprzedni Forum I'm back! Następny Forum Harmonizowanie utworu - pomocy! Jeden komentarz Pociagnie. edit: jak trochę pograsz i nie zapomnisz, to napisz na pw albo tu jak to gra. Kiedyschciałem ja kupić ale, ze miałem na czym grac, to w koncu odpuscilem… Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Jaka paczka do Ampeg B1RE Ampeg + epifani Ampeg B-410HE Kolumny głośnikowe Yamaha jaki hartke?? Jakie kolumny do GK Backline 600-300W przy 4ohm? Taurus B-2012 Head i kolumna Ashdown Little Giant 350, Hartke LH-500 czy coś innego? Bieda, a chęć zarzynania małych dziewczynek [head+paka [2000 zł & cięższe klimaty – wątek informacyjny]. Ashdown MAG 300H EVO II Head Podział mocy na wejsciu wzmacniacza w przypadku dwóch kolumn a wzmacniacz[a raczej kolumny], ale normalny, do muzyki? Niskie F Czy tak mozna? polaczenie head+paka bas na przodach
Pociagnie. edit: jak trochę pograsz i nie zapomnisz, to napisz na pw albo tu jak to gra. Kiedyschciałem ja kupić ale, ze miałem na czym grac, to w koncu odpuscilem…
Bieda, a chęć zarzynania małych dziewczynek [head+paka [2000 zł & cięższe klimaty – wątek informacyjny].
Pociagnie.
edit:
jak trochę pograsz i nie zapomnisz, to napisz na pw albo tu jak to gra. Kiedys
chciałem ja kupić ale, ze miałem na czym grac, to w koncu odpuscilem…