Jak ktoś używa to niech opisze jak tam sprawa wygląda chodzi mi głównie ojakość dźwięku i wykonanie i inne takie pozdrawiam. Tagi# Behringer Podziel się swoją opinią nauthiz696 Artykuły: 0 Poprzedni Forum Totalny noob pyta - Używany bas za 300-400zł... zabrzmi? Co polecicie? Następny Forum Jaki sprzęt daje dobry przester Jeden komentarz Behringer jak to Behringer. Wykonanie dość słabe, nawet gorzej. Przynajmniejja na taki egzemplarz trafiłem. Brzmienie mnie jakoś specjalnie niepowaliło. Tak czy siak, musisz sam ograć i zobaczyć, czy Ci pasuje. Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Efekt stereo na jednym wzmacniaczu – da radę? Behringer beq700 vs boss geb-7 Combo Basowe do 1200 zł Behringer ULTRABASS BX4500H Dziwny zapach po dłuższym graniu-Behringer BXL3000A Behringer ULTRABASS BXL3000 czy warto ? Kolumna; 4×10, 4×10+1×15, czy 6×10 Behringer BDI-21, Darkglass B7K, Digitech Bass Driver, MXR M80DI, Xotic Bass BB Preamp – próbki. Behringer xvamp lx1x- zasilanie Behringer bx1800, co jest z tym nie tak????? Ashdown Perfect Ten czy Behringer BXL 450 do cwiczenia w domu? overdrive behringera Kolumna Behringera BEHRINGER BXR1800H Behringer – prawda i mity pomoc w kupnie [bas + wzmacniacz]
Behringer jak to Behringer. Wykonanie dość słabe, nawet gorzej. Przynajmniejja na taki egzemplarz trafiłem. Brzmienie mnie jakoś specjalnie niepowaliło. Tak czy siak, musisz sam ograć i zobaczyć, czy Ci pasuje.
Behringer jak to Behringer. Wykonanie dość słabe, nawet gorzej. Przynajmniej
ja na taki egzemplarz trafiłem. Brzmienie mnie jakoś specjalnie nie
powaliło. Tak czy siak, musisz sam ograć i zobaczyć, czy Ci pasuje.