mam pewien problem o tuz chciałbym się wowiedziec czegoś na tamat Behringera bxl900 mianowicie czy oplaca się kupić taki sprzet czy może przyoszczedzic na coś lepszego?
Witam na forum. Opcja szukaj nie gryzie. Ja osobiście mam złe doświadczenia z Behringerem. Moim zdaniem jeśli uda ci się wychaczyć gdzieś używkę za małe pieniądze to bierz, ale nówki bym nie kupił. Pozdrawiam.
Wiem ze tu na basooofce jedna odsoba ma ten model bo na moim temacie gdzieś czytałem że miał :D:P więc czekaj aż obluka twój temat 😛 a co do Innolenrch a się zgodze OPCJA SZUKAJ NIE GRYZIE 😀 😛
fajny piecyk jak na mój gust 2 kanaly , equalizer na 1 kanale można coś wykrecic przyzwoitego, na 2 dość kosmiczne soundy można wyciagnac coś w rodzaju przestera 🙂 ultrabass tym tez można coś zdzialac szkoda ze nie ma wejscia na jakiś przelacznik nozny i wejscia liniowego
Behringery nie brzmią – i tyle. W Riffie podpięli mnie do takiego lub bardzo podobnego – załamać się można.
no 1-klasa to może nie jest ale można ukrecic coś przyzwoitego takie moje zdanie
Witam na forum. Opcja szukaj nie gryzie. Ja osobiście mam złe doświadczenia
z Behringerem. Moim zdaniem jeśli uda ci się wychaczyć gdzieś używkę za
małe pieniądze to bierz, ale nówki bym nie kupił. Pozdrawiam.
Wiem ze tu na basooofce jedna odsoba ma ten model bo na moim temacie gdzieś
czytałem że miał :D:P więc czekaj aż obluka twój temat 😛 a co do
Innolenrch a się zgodze OPCJA SZUKAJ NIE GRYZIE 😀 😛
fajny piecyk jak na mój gust 2 kanaly , equalizer na 1 kanale można coś
wykrecic przyzwoitego, na 2 dość kosmiczne soundy można wyciagnac coś w rodzaju
przestera 🙂 ultrabass tym tez można coś zdzialac szkoda ze nie ma wejscia na
jakiś przelacznik nozny i wejscia liniowego
Behringery nie brzmią – i tyle. W Riffie podpięli mnie do takiego lub bardzo
podobnego – załamać się można.
no 1-klasa to może nie jest ale można ukrecic coś przyzwoitego takie moje
zdanie