mam pytanie odnośnie wzmacniacza Behringer BVT4500H + kolumna Behringer BB410, czy jest to sprzęt wart swojej ceny lub może jest coś lepszego za podobne pieniądze?
Mam kolumnę bb210 (czyli połowę tej bb410), czasem nawet używam jako uzupełnienie 15stki wbudowanej w kombo. Dałem za nią 300zł, i za tę kasę jest ok. Nawet głośna. Co prawda przestał działać tweeter, ale i tak go nie używałem. Było kilka prób, które rozegrałem z samą bb210 i było całkiem znośnie.
Wzmacniacza nie znam, więc się nie wypowiem. Z tego co widzę, kosztuje ok 1000 zet nowy.
Mam w domu combo Laneya RBG 500 300W, ale na ostatniej próbie brakowało mi Powera i gitarzyści mnie zagłuszali, więc tak pomyślałem o takim zestawie do 2000zł z headem i kolumną oddzielnie, ale za 2tysiaki to tylko zestaw behringera znalazłem, jak macie jakieś inne pomysły to piszcie. Dzięki za wszystkie odpowiedzi
Trace Elliot – head 200W z czasów przedpeavejowych (lata 80te) i taka też kolumna 4×10 lub 1×15 i nie ma bata, nie zagłuszy cię nic co nie zagłuszy nienagłośnionej perkusji. Nie przejmuj się tym, że to tylko 200W, bo będziesz miał ze spokojem jeszcze zapas.
Jakiej ceny?
Mam kolumnę bb210 (czyli połowę tej bb410), czasem nawet używam jako
uzupełnienie 15stki wbudowanej w kombo. Dałem za nią 300zł, i za tę kasę
jest ok. Nawet głośna. Co prawda przestał działać tweeter, ale i tak go
nie używałem. Było kilka prób, które rozegrałem z samą bb210 i było
całkiem znośnie.
Wzmacniacza nie znam, więc się nie wypowiem. Z tego co widzę, kosztuje ok
1000 zet nowy.
https://basoofka.net/forum/3716,jaki-najlepszy-wzmacniacz-za-ok-1000zl/ 1000zł?page=1
jak wzmacniacz kosztuje ok. 1000zł to poczytaj tu
Mam w domu combo Laneya RBG 500 300W, ale na ostatniej próbie brakowało mi
Powera i gitarzyści mnie zagłuszali, więc tak pomyślałem o takim zestawie
do 2000zł z headem i kolumną oddzielnie, ale za 2tysiaki to tylko zestaw
behringera znalazłem, jak macie jakieś inne pomysły to piszcie. Dzięki za
wszystkie odpowiedzi
Trace Elliot – head 200W z czasów przedpeavejowych (lata 80te) i taka też
kolumna 4×10 lub 1×15 i nie ma bata, nie zagłuszy cię nic co nie zagłuszy
nienagłośnionej perkusji. Nie przejmuj się tym, że to tylko 200W, bo
będziesz miał ze spokojem jeszcze zapas.
Dzięki za info!