Bas za 300zł jako bas za 1300zł D: allegro.pl/precision-bass-20-letni-encore-i2675235486.html Tagi# Humor Podziel się swoją opinią .Piotrek Artykuły: 8 Poprzedni Forum Efekty DIY, co sądzicie? Następny Forum ESP LTD B4-E Inni czytali również Zuy żart :)_____________________________________________________Bow to me faaaaithfullyy, boow to me spleeeendidlyyy. @panciarka: www.maxior.pl/film/75765/Blacha – fajnie dziewczyna oberwała, aż z krzesła spadła…… Najlepsze wydanie mortala.hehe www.media.skoopy.com/vids/vid_00789.wmvi jeszcze jeden www.hoomor.pl/filmy/(www.hoomor.pl)x001.avi Film o dwóch ćpunach, którzypostanowili zerwać z nałogiem i…no właśnie,… hahaha nie będę bluesmanem bo człowiek w Memphis przeżył :D:D… Najgorsze okładki płyt w historii muzyki: RAZ DWA TRZYENJOY! :) Po ponad roku na PG nic już mnie nie zdziwi…. O ma tak zryte filmy że masakra. Najlepsze jest to,… Kynolog odwiedził znajomych, którym niedawno urodziły się trojaczki. Długoprzyglądał się… Immo- poprzednie “ładniejsze” ;)A może ktoś mi to wytłumaczy? Granie w Mario wymiata xD. Podziwiam cierpliwość tego gościa, ja… Hehe dobre McGregor mnie się podoba a skąd ty wytrzasnąłeś… Klasówka z biologii.Pytanie: dlaczego członek męski ma na końcu zgrubienie… Też to zrobiłem, ale że było to wcześniej to już… https://www.youtube.com/watch?v=pzXgL9V8Qm0 temu się udało :D Chwile mnie nie ma a tu takie OT ;pALe co…
Zuy żart :)_____________________________________________________Bow to me faaaaithfullyy, boow to me spleeeendidlyyy.
Najlepsze wydanie mortala.hehe www.media.skoopy.com/vids/vid_00789.wmvi jeszcze jeden www.hoomor.pl/filmy/(www.hoomor.pl)x001.avi