Witam czy możecie powiedziec co nie co o tym wzmacniaczu bo szukalem i nie moglemznaleźć planuje takiego kupić ale nie wiem czy jest dobry 🙂 Tagi# Ashdown# Wzmacniacz basowy Podziel się swoją opinią pawel15 Artykuły: 1 Poprzedni Forum sloW doWn xD Następny Forum Piece Vision 7 komentarzy Daruj sobie podbijanie tematu co pięć godzin. Mam ten wzmacniacz i mi odpowiada. CO mam Ci jeszce więcej powiedziec? Jegofunkcje znasz, brzmienie musisz poznac. ograj to będziesz wiedzial co myslec Więc w jakim celu istnieje forum? To co piszecie, jest oczywiste, więc niemusicie się tym dzielić z każdym pytającym (kto szuka nie błądzi). nie mam za bardzo gdzie ograc Baybus mozesz wrzucic próbki 🙂 ______________________________________________________________________________ Życie jest karą zadaną nam przez Boga Nie mam gdzie nagrać wiec nie bardzo. dobrze śledziu ale nie każdy chce szukac;) Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Maksymalna temperatura wzmacniacza piec Eltron 100W Behringer – prawda i mity Wzmacniacz ewentualnie efekt dzięki któremu mógłbym uzyskać dźwięk Laboga v-mos 200 Poszukuję schematu wzmacniacza / komba / efektu Jaki head kupić za 500-600 zł Poszukuję Edena WTX [Opinie] Gallien Krueger Microbass kabel do łączenia wzmaka i pak … pytanie o grubość Head do Warwick 411 pro Dobry head do 3000zł. Zakup wzmacniacza za 2-2,5 tys. Anglia/Polska Hartke VX2510 czy Ashdown MAG C410T-300 ? ? ? DAVID EDEN WTX 500 Zestawik do 3000zł poszukiwany.
Mam ten wzmacniacz i mi odpowiada. CO mam Ci jeszce więcej powiedziec? Jegofunkcje znasz, brzmienie musisz poznac.
Więc w jakim celu istnieje forum? To co piszecie, jest oczywiste, więc niemusicie się tym dzielić z każdym pytającym (kto szuka nie błądzi).
nie mam za bardzo gdzie ograc Baybus mozesz wrzucic próbki 🙂 ______________________________________________________________________________ Życie jest karą zadaną nam przez Boga
Daruj sobie podbijanie tematu co pięć godzin.
Mam ten wzmacniacz i mi odpowiada. CO mam Ci jeszce więcej powiedziec? Jego
funkcje znasz, brzmienie musisz poznac.
ograj to będziesz wiedzial co myslec
Więc w jakim celu istnieje forum? To co piszecie, jest oczywiste, więc nie
musicie się tym dzielić z każdym pytającym (kto szuka nie błądzi).
nie mam za bardzo gdzie ograc Baybus mozesz wrzucic próbki 🙂