Witam czy możecie powiedziec co nie co o tym wzmacniaczu bo szukalem i nie moglemznaleźć planuje takiego kupić ale nie wiem czy jest dobry 🙂 Tagi# Ashdown# Wzmacniacz basowy Podziel się swoją opinią pawel15 Artykuły: 1 Poprzedni Forum sloW doWn xD Następny Forum Piece Vision 7 komentarzy Daruj sobie podbijanie tematu co pięć godzin. Mam ten wzmacniacz i mi odpowiada. CO mam Ci jeszce więcej powiedziec? Jegofunkcje znasz, brzmienie musisz poznac. ograj to będziesz wiedzial co myslec Więc w jakim celu istnieje forum? To co piszecie, jest oczywiste, więc niemusicie się tym dzielić z każdym pytającym (kto szuka nie błądzi). nie mam za bardzo gdzie ograc Baybus mozesz wrzucic próbki 🙂 ______________________________________________________________________________ Życie jest karą zadaną nam przez Boga Nie mam gdzie nagrać wiec nie bardzo. dobrze śledziu ale nie każdy chce szukac;) Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również TC Electronic BH 500 plus Hartke Vx410 nie daje pełnej mocy. Sprzęt się nie odzywa EBS-212 Proline, EBS-115 Proline, jaka głowa? Ampeg SVT3-PRO – zniekształcenia Wzmacniacz basowy Tenson – prośba o wycenę. Co do heada Hartke H3500 ??? Fachowiec od naprawy wzmacniaczy Warszawa Head gitarowy + paczka basowa = ? głowa + kolumna około 2500 zł Przesterowanie brzmienia Pętla Efektów – pomocy! Gallien MB112 vs. Ashdown EB 12-180 EVO II Eden WT800 – problem Marshall MB 4210 po cichu Preamp lampowy czy tranzystorowy + bufor lampowy? Paczka GK Backline 210 BLX – trzeba wymienić głośnik ale na jaki?
Mam ten wzmacniacz i mi odpowiada. CO mam Ci jeszce więcej powiedziec? Jegofunkcje znasz, brzmienie musisz poznac.
Więc w jakim celu istnieje forum? To co piszecie, jest oczywiste, więc niemusicie się tym dzielić z każdym pytającym (kto szuka nie błądzi).
nie mam za bardzo gdzie ograc Baybus mozesz wrzucic próbki 🙂 ______________________________________________________________________________ Życie jest karą zadaną nam przez Boga
Daruj sobie podbijanie tematu co pięć godzin.
Mam ten wzmacniacz i mi odpowiada. CO mam Ci jeszce więcej powiedziec? Jego
funkcje znasz, brzmienie musisz poznac.
ograj to będziesz wiedzial co myslec
Więc w jakim celu istnieje forum? To co piszecie, jest oczywiste, więc nie
musicie się tym dzielić z każdym pytającym (kto szuka nie błądzi).
nie mam za bardzo gdzie ograc Baybus mozesz wrzucic próbki 🙂