allegro.pl/item96109154_markowa_gitara_basowa_hoyer.html Nie no ta aukcja jest genialna 馃榾 Co j膮 w艂膮czam to zawsze mam ostr膮 polew臋馃槇 Po prostu wi臋cej takich 馃榾 Tagi# Humor Podziel si臋 swoj膮 opini膮 Brylant Artyku艂y: 2 Poprzedni Forum Nie da si臋, musi by膰 w internecie, a jak nie... Nast臋pny Forum Ojciec z synem poszli na kryt膮 p艂ywalni臋. Po wyj艣ciu z... Inni czytali r贸wnie偶 Dla mnie to zwyczajnie g艂upie, w dodatku cz臋艣膰 z tych… Je偶eli co艣 ju偶 by艂o to b臋dzie jeszcze raz. www.video.google.pl/videoplay?docid=-439789897140820194&q=japaneseA tu… e tam, do mojej szkoly chodzi taki jeden co tak… @McGregor: M贸wi膮c „ogoli膰” mia艂em na my艣li brod臋. I co to… Adres m贸wi wszystko ;) .Edit:Sorry za jedno pod drugim, zapomnia艂em… „Tw贸j Stary si臋 wyr贸偶nia” xD www.i190.photobucket.com/albums/z316/warhawk52/nigga.jpg Co艣, co mnie ostatnio rozwali艂o:Dzie艅 kobiet, pracownik w jednej firmie… Steve Rondel chyba czuje si臋 w jaki艣 spos贸b ura偶ony prac膮… Chyba sobie pos艂ucham xDA tu jeszcze co艣 ciekawego xD https://www.youtube.com/watch?v=2OXKogY0zz8 Stoi pijak pod latarni膮 i sika. Podchodzi elegancko ubrana kobieta… @lodzio: m艂odzierzowej muzyki :D m艂odzie偶owej @lodzio: Ja p… co si臋… hahaha Borg to dobre by艂o :Dpolecam tego fotologa, kilka godzin… Sepultura vs Luciano Pavarotti w nieziemskim wydaniu :D (Roots Bloody… @Stachu1988: www.myspace.com/sakramentsilesia nie wiem, czy to 偶art, czy to na… Ca艂a prawda o banku BPH :D www.video.azbuz.com/videoParts/view.jsp?videoId=41000000000724677#set:0Stare dosy膰 ale pewnie… myslalem ze po krecacym si臋 porze nie b臋dzie ju偶 nic…
Je偶eli co艣 ju偶 by艂o to b臋dzie jeszcze raz. www.video.google.pl/videoplay?docid=-439789897140820194&q=japaneseA tu…
Ca艂a prawda o banku BPH :D www.video.azbuz.com/videoParts/view.jsp?videoId=41000000000724677#set:0Stare dosy膰 ale pewnie…