allegro.pl/item426621287_klumny_410_i_115_z_gwizdkami_na_monacorze_spa.html 🙂 raczej okazja 😉 Tagi# Kolumna basowa# Tweeter Podziel się swoją opinią tobiasbas Artykuły: 0 Poprzedni Forum No, ja bardzo lubię ten brytyjski akcent!A tu taka śmiesznostka... Następny Forum to nie jest smieszne... dupnie to im wyszlo.natomiast!!! i nie... 3 komentarze Sprzedałbyś oddzielnie, czy tylko jako zestaw? edit:Dobra, nie doczytałem… jaka jest wysokość 4-głośnikowego? Panie kolego ja kupie od ciebie bardzo chętnie tą 115 🙂 Jak oczywiście nadal chcesz sprzedać osobno 🙂 Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również SVT 3 PRO: która paczka? Kolumna gitarowa i head Preamp + estradowa końcówka mocy + kolumna Paczka 1×15 do heada Ashdown ABM 500Evo ? Head & Kolumna Gwizdek Kabel od kolumn na din/jack Ampeg BA500 i dodatkowa paczka Ampeg SVT 410 HLF Kustom KBA100, montaż tweetera Głośnik i gwizdek-jak połączyć dobrze w LDM BA100 i nie tylko. Piecyk i kolumna Kolumna Ampeg HE 4×10& SWR goliat 4×10 svt3pro + swr workingpro 410 Paczka na Eminence 86-524-04 Kolumna basowa 8 ohm Kolumna Orange SP210 – opinie please!
Panie kolego ja kupie od ciebie bardzo chętnie tą 115 🙂 Jak oczywiście nadal chcesz sprzedać osobno 🙂
Sprzedałbyś oddzielnie, czy tylko jako zestaw?
edit:Dobra, nie doczytałem…
jaka jest wysokość 4-głośnikowego?
Panie kolego ja kupie od ciebie bardzo chętnie tą 115 🙂
Jak oczywiście nadal chcesz sprzedać osobno 🙂