6-strunowe
0
WarWithin
Adam Zieliński
W zespole JAMUN www.jamun.pl Głównie rock, heavy metal, progressive. Inspiracje: Tool, Dream ...
14
ziel00ny
[gitara] Langowski Bas 6str
Poniższy tekst poświęcę gitarze jaką nabyłem ok. 2 miesięcy temu, tzn.wyrobowi lutniczemu Pana ...
79
healfwer
Odpowiedz na Lans w czerwonym futerku – czyli Healfwer 6tka custom zrobiona przez pana Langowskiego [pare ch**owych probek]
Witam serdecznie wszystkich forumowiczow. Dzisiaj zaprezentuje mój nowy nabytek – ...
25
FUMEN
[gitara] Langowski Bass 6 strun klon
Gitara jaką recenzuję to niedawno wykonany dla mnie 6 strunowy lutniczy bas.Z recenzją czekałem ...
58
rat92
6 strunowy bass
Czy 6 strunowy bass będze dobry na początek przyrzygdy z basem gram naelektryku brata ale ...
0
-CzarodziejSubkontry-
Łukasz Smoliński
Gram na basie od ponad 11 lat. Muzyka – wszelka – pop, rock, art rock, ...
26
Tomas
Steve DiGiorgio
Wg mnie wybitny basista. Gra techniczny thrash/death metal. Uzywa basów 4,5,6 strunowych, ...
7
Kapral
Bas Lesliego Edwarda Claypoola
Szesciostrunowy progowiec o wyjątkowo wąskim rozstawie strun, wystrugany dlaLesa przez Carla ...
8
ziel00ny
ziel00ny & Langowsky #2
ot....
33
perz_86
Malinek 6str jesion, jawor, wenge, grusza, heban
nic dodać nic ująć 🙂...
16
wertey
Takie tam 6 strun
Co tu dużo pisać… 🙂 Gitara cała z olchy postrunnica wenge pickupy własne z rureczkami ...
17
J and D JD110
Shimmed neck – jak bardzo powinien być odchylony?
Cześć. Od jakiegoś czasu ciągle reguluję móją szóstkę i nie mogę jejwyregulować tak jak mojego ...
32
wertey
Gmr 6teczka nówka – w opisie link do próbek
Oto gitara na którą czekałem ponad 3 miesiące. Oj długo trwało wybieraniei w końcu gmr. Nie ...
23
Cieplak
Extra bas 6 – strunowy No Name :D
przerobione z jakiegoś ruskiego akustyka 😛 z extra gryfem 😀 6 strun basowych😀...
8
Ole
J&D JD-RM6 – miał ktoś styczność ?
Jak w temacie. Szukam niskobudżetowej szóstki na rok-półtora, zanimuzbieram na coś ...
4
WooD11
Sześciostrunowy bas niczym gitarra
Witam, Próbował ktoś stroić swój sześciostrunowy bas niczym gitarę? Możeniekoniecznie jak ...
0
jrozek2
Poszukuję mój stary bas 6 strun fretless by Mensfeld
Witm. Poszukuję mój stary bas. Był to robiony na zamówienie u Mensfelda6-strunowy fretles, z ...
2
Rogonion
6 strunowy fretless
Cześć. Planuję kupić nową gitarę. 6 strunowy fretless, a ciężko mi sięzdecydować. Mój budżet to ...
1
xJanekx
6 strun
Witam witam, pierwszy post na forum mówcie jak coś nie tak. Szukam basówki 6 strunowej za ok. ...
0
malezet
male zet
Mój sprzęt? 6 strun...
7
Castiel
Bas 6-strunowy
Witam wszystkich 🙂 Przymierzam się do przejścia z basu 5-strunowego na bas 6-strunowy zewzględu ...
4
popik10
Archtop bas – pytanie o konstrukcję
Właśnie zbliżam się do końca projektu gitarki 6-tki archtop. Ale zaczął mi chodzić po głowie ...
4
hummelix
Struny do edrop – bas 6 strun. jakie?
Witam, użyłem wujka google, wyszukiwarki i nie znalazłem konkretnej odpowiedzi nanurtujące mnie ...
5
slv
Struny flat wound do basu 6-strunowego
Cześć, Przymierzam się do zakupu 6-strunowego basu bezprogowego i zacząłem badaćtemat strun do ...
9
Jerzyk
Lewo na prawo, czyli nowy korpus
Witam. Kilka lat temu dostałem w prezencie 6-strunowy bass markibrownsville – raczej ...
1
d3miurg
ESP LTD B-416 SM lub inne wiosło 6 strunowe
Siema, czy ktoś ma lub ogrywał to wiosło?? Potrzebuję uniwersalnej gitary 6 strunowej, budrzet ...
7
Humpty Dumpty
Struny do sześciostrunowego basu nastrojonego cały ton w dół
Cześć! Potrzebuję pomocy przy doborze strun. Potrzebuję kompletu strun dobasu sześciostrunowego ...
11
Bydluck
6-strunowy bas – strój [możliwe opcje]
Witajcież, Ostatnio moje jestestwo trapi następująca kwestia – czy i ewentualnie jakie są ...
16
Juniorus
Schemat,rysunek techniczny czy jakkolwiek nazwany rysunek szóstki
Witajcie bracia. Od dzisiaj rana przeszukuje internet wzdłuż i wszerz w poszukiwaniu ...
15
martinuz
5 strun za ok 2000pln [+- 300pln]
Witam, poszukuję basu mającego 5 lub 6 strun, w podanej w tytule cenie.Obecnie jestem ...
5
Bamber
Jaki bas do 3600 zł
Witam! tak jak w temacie jakie basy polecacie w tej cenie w grę wchodzą szóstki lubpiątki...
14
hennoh
przeróbka na Bass Akustyczny
nie znalazłem tematu więc pytam, Czy próbował ktoś przerobić jakąś pudłową gitarkę 6str na ...
12
DaniFan
Bass 6 strunowy do 2000-2500 zł
Pytanie tak jak w temacie :D:D co myślicie o tym : ...
22
Mike
Składowe dobrego fretlesa – wasze porady
Witam; Właśnie podjołem decyzję dotyczącą kupna Fretlesa 6 strunowego, jednaknie godze się na ...
20
Ketjow
Bas 6-strunowy do 3000 zł
Jaka jest waszym zdaniem najlepsza opcja? Niepredko będę kupował gitarę alechciałbym się już ...
5
Lantisnt
J&D JD-6B
Witam! Chciałbym sobie zakupić bas 5/6 strunowy. Jak myślicie, czy ten bysię nadał? J&D ...
15
Asmodeus666
6-strunowy Kramer za 1200zł
allegro.pl/item177880621_kramer_special_edition_6_strun.html Firma Kramer – znacie w ...
13
mycong666
Basik 6 strunowy
Jak myślicie gram na basie od 4 lat wychodzi mi całkiem dobrze przynajmiejtak mi mówili Ci ...
22
FUMEN
1xHumbucker
Wie ktoś jak może sprawdzić się opcja zamontowania w basisku 6str1xHumbucker aktywny EMG i nic ...
50
Clayton
Co sądzicie o bassistach grają na bassa 6 – strunowych
Dzisaj postanowiłem zapytac się co sądzicie o basistach co grająn na bassach6 – ...
2
meneler
kciuk w klangu
Cześć, gram na basie poki co dwa miesiace, ale dodam ze wczesniej meczylem 3lata 6 strun ...
6-strunowe
Ważne linki
Testy i Recenzje
Poradniki i Tutoriale
Blogi użytkowników
Galerie użytkowników
Kontakt
[email protected]
Regulamin strony
Polityka Prywatności
Copyright © 1998-2023
Basoofka_NET for bass lovers