4-strunowa
4
AgiosDaimon
Wymiana przetworników w gitarze Traben Array Attack.
Witam. Jestem posiadaczem gitary Traben Array Attack, wersja 4 strunowa. Gitarabrzmi bardzo ...
0
palik
Poleca się zaopatrzyć w koreczki serowe przed odsłuchaniem
Jeśli ktoś oglądał Allo Allo to wie o co kamą. Wpis testujący nowe funkcje basoofki – tym ...
4
zielony666
Green Street EP – mój nowy band
Siema Basoofkowicze! Zapraszam do obczajenia mojego nowego bandu – Green ...
0
nebuso
Gramy i akordy na bas
C-dur Gama C-durr ...
14
DonieDarko
VIG Cobra Satin Natural
Dane sklepowe : * 4-strunowa * Korpus mahoniowy Massive * Przeplatana, 5-pasmowa szyjka mahoń/ ...
57
McGregor
REBREF [rebellious refrigerator]
Rebellious Refrigerator… dwie gitary jeden bas i perkusja. Czwórka zapaleńców. Póki co ...
0
sVist
sVist
Ex KETHA bass player \m/Gram od 1995-10-01 Mój sprzęt? Wcześniej HOHNER B-Bass Professional ...
0
AgiosDaimon
Krzysztof
Mój sprzęt? Traben Array Attack 4 strunowa kolor Black Burl Fender Rumble 75W W planie wymiana ...
0
Tomasz
Warwick Streamer LX 4 .Warto kupić?
Czy warto kupić?Potrzebuję basu w miarę "uniewersalnego" ale głównie do rocka ...
2
gmr
Cort B4 Plus czy Yamaha TRBX 504
Cześć,przymierzam się do zakupu basu i wstępnie wybrałemCort B4 Plus lubYamaha TRBX 504. Na bas ...
5
Jakub
Problem z ustawieniem menzury
Witajcie! Mam problem z ustawieniem menzury w Corcie GB34A. Gram w domu, sam dla siebie, więc ...
0
kamil.rzeznik
Zabezpieczenie autografu na basie
Witam serdecznie. Podpowiedzcie mi, jak zabezpieczyćpodpisaną na korpusie gitarę basową ...
4
Jakub
Wygodny i smukły gryf.
Witajcie!Bardzo powoli zaczynam się przymierzać do zmiany gitary. Bez fajerwerków (gram ...
1
Rioderic
Czysty gryf za przystępną cenę?
Witam wszystkich, otóż mam zamiar złożyć własnego builda, do którego potrzebnyby ...
0
basowyjohny
Nowy wzmacniacz head +paka pytania
witam wszystkich 🙂 planuje kupić nowy wzmacniacz ale mam pełno pytań w związku z tym , gdyż ...
0
enepeproductionz
Jaki to model gitary basowej Mayones
Witam, Jaki model mayones? zakupiłem gitarę basową Mayones, niestety sprzedający nie wie, co to ...
2
bartazel
Drop C, na basie 4-strunowym. Jaki set wybrać?
Witam. 🙂 Na wstępie zaznaczam – widziałem, że są posty, pod które mogę się ...
5
szczyrzuja
Sire V7/V3 – potrzebuję ograć
Chciałbym zapoznać się z ta gitarą 4 czy 5, wszystko jedno. Gdyby znalazł się ktoś z okolic ...
5
Maciek0605
Przyzwoity Jazz Bass do 2000 zł.
Witam. Od jakiegoś czasu poszukuję Jazz Bass’a (albo czegoś z 2 singlami), używanego do ...
0
tapchan
Tapchan
Jestem grubasistą 🙂 Aktualnie na tapecie: Fabula Rasa | MamyPrąd | Bullfinch ...
11
Wojcik0602
Niedroga 'czwórka’ o wąskim rozstawie strun?
Sprawa wygląda tak: mam zamiar poszerzenia mojego arsenału basowego (czyliVintage ...
2
BurzGash
Problem z nastrojeniem 5strun
Witam mam problem zaczynając od początku : miałem gitarę 4 strunową którą stroiłem do C G C F ...
15
quantor
Klucze do Ibanez Soundgear
Witam. Moja gita (Ibanez Soundgear, czwórka) miała wypadek i w efekcie uwalonyzostał jeden ...
3
Wioślarz
Ogram sprzęt Kielce
Ogram w okolicy Kielc następujące wiosła: MusicMan StingRay wersja 5 albo 4-strunowa Mayonesy ...
5
68mustang
roger waters – comfortably numb ?
Czy ktoś wie jak Waters gra Comfortably Numb? Bo zawsze go widzę z czwórkąa tam się wg mnie ...
12
Kamyk_
Niedzialajacy przetwornik
Mam gitarkę Cort Action Bass 4 strunowa w pasywie. Glupio się przyznac aledopiero ostatnio ...
12
Maniak412
Gitara do 1000zł na wesela
WItam zamierzam zakupić gitarę 4 strunową cena do 1000zł. Ma ona służyćdo gry na weselach, więc ...
1
romeokamil
Novy Bass.
Siema, znowu zmieniam basoofke. Tym razem chcę czwórkę i tak przypadkiemnatrafiłem na ...
4-strunowa
Ważne linki
Testy i Recenzje
Poradniki i Tutoriale
Blogi użytkowników
Galerie użytkowników
Kontakt
kontakt@basoofka.net
Regulamin strony
Polityka Prywatności
Copyright © 1998-2023
Basoofka_NET for bass lovers