4 AgiosDaimon

Wymiana przetworników w gitarze Traben Array Attack.

Witam. Jestem posiadaczem gitary Traben Array Attack, wersja 4 strunowa. Gitarabrzmi bardzo ...
0 palik

Poleca się zaopatrzyć w koreczki serowe przed odsłuchaniem

Jeśli ktoś oglądał Allo Allo to wie o co kamą. Wpis testujący nowe funkcje basoofki – tym ...
4 zielony666

Green Street EP – mój nowy band

Siema Basoofkowicze! Zapraszam do obczajenia mojego nowego bandu – Green ...
0 nebuso

Gramy i akordy na bas

C-dur Gama C-durr ...
14 DonieDarko

VIG Cobra Satin Natural

Dane sklepowe : * 4-strunowa * Korpus mahoniowy Massive * Przeplatana, 5-pasmowa szyjka mahoń/ ...
57 McGregor

REBREF [rebellious refrigerator]

Rebellious Refrigerator… dwie gitary jeden bas i perkusja. Czwórka zapaleńców. Póki co ...
0 sVist

sVist

Ex KETHA bass player \m/Gram od 1995-10-01 Mój sprzęt? Wcześniej HOHNER B-Bass Professional ...
0 AgiosDaimon

Krzysztof

Mój sprzęt? Traben Array Attack 4 strunowa kolor Black Burl Fender Rumble 75W W planie wymiana ...
0 Tomasz

Warwick Streamer LX 4 .Warto kupić?

Czy warto kupić?Potrzebuję basu w miarę "uniewersalnego" ale głównie do rocka ...
2 gmr

Cort B4 Plus czy Yamaha TRBX 504

Cześć,przymierzam się do zakupu basu i wstępnie wybrałemCort B4 Plus lubYamaha TRBX 504. Na bas ...
5 Jakub

Problem z ustawieniem menzury

Witajcie! Mam problem z ustawieniem menzury w Corcie GB34A. Gram w domu, sam dla siebie, więc ...
0 kamil.rzeznik

Zabezpieczenie autografu na basie

Witam serdecznie. Podpowiedzcie mi, jak zabezpieczyćpodpisaną na korpusie gitarę basową ...
4 Jakub

Wygodny i smukły gryf.

Witajcie!Bardzo powoli zaczynam się przymierzać do zmiany gitary. Bez fajerwerków (gram ...
1 Rioderic

Czysty gryf za przystępną cenę?

Witam wszystkich, otóż mam zamiar złożyć własnego builda, do którego potrzebnyby ...
0 basowyjohny

Nowy wzmacniacz head +paka pytania

witam wszystkich 🙂 planuje kupić nowy wzmacniacz ale mam pełno pytań w związku z tym , gdyż ...
0 enepeproductionz

Jaki to model gitary basowej Mayones

Witam, Jaki model mayones? zakupiłem gitarę basową Mayones, niestety sprzedający nie wie, co to ...
2 bartazel

Drop C, na basie 4-strunowym. Jaki set wybrać?

Witam. 🙂 Na wstępie zaznaczam – widziałem, że są posty, pod które mogę się ...
5 szczyrzuja

Sire V7/V3 – potrzebuję ograć

Chciałbym zapoznać się z ta gitarą 4 czy 5, wszystko jedno. Gdyby znalazł się ktoś z okolic ...
5 Maciek0605

Przyzwoity Jazz Bass do 2000 zł.

Witam. Od jakiegoś czasu poszukuję Jazz Bass’a (albo czegoś z 2 singlami), używanego do ...
0 tapchan

Tapchan

Jestem grubasistą 🙂 Aktualnie na tapecie: Fabula Rasa | MamyPrąd | Bullfinch ...
11 Wojcik0602

Niedroga 'czwórka’ o wąskim rozstawie strun?

Sprawa wygląda tak: mam zamiar poszerzenia mojego arsenału basowego (czyliVintage ...
2 BurzGash

Problem z nastrojeniem 5strun

Witam mam problem zaczynając od początku : miałem gitarę 4 strunową którą stroiłem do C G C F ...
15 quantor

Klucze do Ibanez Soundgear

Witam. Moja gita (Ibanez Soundgear, czwórka) miała wypadek i w efekcie uwalonyzostał jeden ...
3 Wioślarz

Ogram sprzęt Kielce

Ogram w okolicy Kielc następujące wiosła: MusicMan StingRay wersja 5 albo 4-strunowa Mayonesy ...
5 68mustang

roger waters – comfortably numb ?

Czy ktoś wie jak Waters gra Comfortably Numb? Bo zawsze go widzę z czwórkąa tam się wg mnie ...
12 Kamyk_

Niedzialajacy przetwornik

Mam gitarkę Cort Action Bass 4 strunowa w pasywie. Glupio się przyznac aledopiero ostatnio ...
12 Maniak412

Gitara do 1000zł na wesela

WItam zamierzam zakupić gitarę 4 strunową cena do 1000zł. Ma ona służyćdo gry na weselach, więc ...
1 romeokamil

Novy Bass.

Siema, znowu zmieniam basoofke. Tym razem chcę czwórkę i tak przypadkiemnatrafiłem na ...