mam zamiar to kupić ze względu na wymiary i odpowiednią moc ale nic nie wiemna temat tego PHIL JONES BASS D-200 może ktoś grał na tym sprzęcie? Tagi# Chcę kupić# Phil Jones Podziel się swoją opinią strzecha Artykuły: 0 Poprzedni Forum Wada gitary czy gitarzysty? Następny Forum KOLUMNA BASOWA 4x10-500W GŁ.EMINENCE 4 komentarze Walter Sobchak (vel Lucien na WD) ma/miał małe combo Phila Jonesa, zapytajjego. jak jesteś z warszawy to podjedź do nexusa on jest dystrybutorem tego sprzętuw polszy i powinien mieć u siebie KLIK jajko nie on tylko jego ziomus… nex tylko diluje Dzięki, szyłem u niego wiosło, to zapytam. Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Jaki najlepiej kupić wzmacniacz i jaką kolumne w granicach 3000zł ,Skąd wiadomo czy wzmacniacz pasuje do kolumny. Pierwsza gitara – Fender SQ J-Bass – nada się? Nowy bas w przedziale 700-1300 Jaki head kupić za 500-600 zł Sandberg Electra M4 el Maya Eden d210 xst vs. Ebs Proline 210 tc electronic + markbass Phil Jones Bass Piranha 6T czy ktoś miał kontakt i jakie wrażenia? Fender seria BXR Washburn Taurus T-25 Tanie Precle Prosze o porade Ashdown Five Fifteen Mini Rig – Warto? CORT C4 czy LTD F-104??? Ampeg BA-112 vs Ampeg BA-115
jak jesteś z warszawy to podjedź do nexusa on jest dystrybutorem tego sprzętuw polszy i powinien mieć u siebie KLIK
Jaki najlepiej kupić wzmacniacz i jaką kolumne w granicach 3000zł ,Skąd wiadomo czy wzmacniacz pasuje do kolumny.
Walter Sobchak (vel Lucien na WD) ma/miał małe combo Phila Jonesa, zapytaj
jego.
jak jesteś z warszawy to podjedź do nexusa on jest dystrybutorem tego sprzętu
w polszy i powinien mieć u siebie
KLIK
jajko nie on tylko jego ziomus… nex tylko diluje
Dzięki, szyłem u niego wiosło, to zapytam.