mam zamiar to kupić ze względu na wymiary i odpowiednią moc ale nic nie wiemna temat tego PHIL JONES BASS D-200 może ktoś grał na tym sprzęcie? Tagi# Chcę kupić# Phil Jones Podziel się swoją opinią strzecha Artykuły: 0 Poprzedni Forum Wada gitary czy gitarzysty? Następny Forum KOLUMNA BASOWA 4x10-500W GŁ.EMINENCE 4 komentarze Walter Sobchak (vel Lucien na WD) ma/miał małe combo Phila Jonesa, zapytajjego. jak jesteś z warszawy to podjedź do nexusa on jest dystrybutorem tego sprzętuw polszy i powinien mieć u siebie KLIK jajko nie on tylko jego ziomus… nex tylko diluje Dzięki, szyłem u niego wiosło, to zapytam. Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również Squier Vintage Modified Jazz Bass vs. ESP LTD Viper 104 OW Bas akustyczny Chcę kupić kontrabas elektryczny Korg AX5B, ZOOM B1X pomoc w kupnie [bas + wzmacniacz] Gryf do Jazz Bassa jakie głośniki 10 ? Behringer BXL3000A – opinie Preamp+koncowka mocy Chciałbym kupić wiosło firmy Cort, chciałbym wiedzieć czy jeżeli ktoś ma wiosło Corta czy jest z niego zadowolony 3 gitary do wyboru – którą kupić? [pierwszy bas] zoom b1 czy warto? Jaka paczka od NoisyBox – 2×12 [4ohm] czy 4×10 [4ohm] ? Mayones b4 – kupić czy nie kupić, oto jest pytanie! wybrane części do basówki Małe combo do ćwiczeń w domu: Phil Jones Double Four | Markbass Micromark 801 | Roland Micro Cube Bass RX
jak jesteś z warszawy to podjedź do nexusa on jest dystrybutorem tego sprzętuw polszy i powinien mieć u siebie KLIK
Chciałbym kupić wiosło firmy Cort, chciałbym wiedzieć czy jeżeli ktoś ma wiosło Corta czy jest z niego zadowolony
Małe combo do ćwiczeń w domu: Phil Jones Double Four | Markbass Micromark 801 | Roland Micro Cube Bass RX
Walter Sobchak (vel Lucien na WD) ma/miał małe combo Phila Jonesa, zapytaj
jego.
jak jesteś z warszawy to podjedź do nexusa on jest dystrybutorem tego sprzętu
w polszy i powinien mieć u siebie
KLIK
jajko nie on tylko jego ziomus… nex tylko diluje
Dzięki, szyłem u niego wiosło, to zapytam.