Czy ktoś słyszał coś o piecu ATM BG-100? na google nie mogę znaleźć zadnychinformacji, a znajomy chce sprzedac, bylbym wdzięczny jakby kto zapodał jakieśinformacje. Tagi# Kombo basowe Podziel się swoją opinią novy125 Artykuły: 0 Poprzedni Forum Umarł w Butach - blues rock Następny Forum fender prodigy bass Jeden komentarz Posiadam taki piec, lecz w wycenie za bardzo nie pomogę, bo odkupiłem go zaWinko Możliwość komentowania została wyłączona. Inni czytali również coś do domu Trace Elliot gp7 – w ciemno?;] Line6 LowDown LD175 Hartke HyDrive 115c [combo] Comba firmy ZAR – szukam opinii Marshall bass 60, problem Pytanko o nagłośnienie! Wzmacniacz retro Pytanko o combo, wzmacniacz piec gitarowy + głośnik basowy -] czy to się uda? 15”, 2×10”, czy 4×10” Małe combo do ćwiczeń w domu: Phil Jones Double Four | Markbass Micromark 801 | Roland Micro Cube Bass RX problem z piecem dobór wzmacniacza Wymiana sprzętu – Laney RB4 jakie tanie combo 100 watów: ampeg, marshall, fender, Hartke czy h&k?
Małe combo do ćwiczeń w domu: Phil Jones Double Four | Markbass Micromark 801 | Roland Micro Cube Bass RX
Posiadam taki piec, lecz w wycenie za bardzo nie pomogę, bo odkupiłem go za
Winko