Jaki bas do domowego studia? 8000 zl

Załączniki

Witam! Mam mojego Fender Squier Jazz Bass ale chyba czas przesiasc sie na cos lepszego, cos co bedzie ze mna juz przez dluzszy czas. Z tad moje pytanie jaki bas byscie polecili? W podpunktach wypisze co by mnie interesowalo:

– gra w 80% palce

– nie lubie slapu

– miekkie brzmienie z nuta mruczenia

– 4\5 strun

– gramy w domowym wytlumionym studiu w weekendy, urzadzamy sobie spotkania w rodzinnym gronie (wszyscy interesuja sie muzyka) gramy przewaznie troche rocka, blues, country troche latino troche muzyki klasycznej (wiadomo bez biesiady sie nie obchodzi 🙂 takze walczyki i polki tez ida)

– nie gramy heavy metalu i innej ostrej muzyki w stylu „zabijemy kotka”

– budzet to max 8000

Z gory dziekuje za pomoc

Inni pytali na Basoofce:
Jaki bas polecilibyście do domowego studia za 8000 zł, gdy gra się w 80% palcami, nie lubi slapu, i szuka się miekkiego brzmienia z nutą mruczenia na 4/5 strun?
Jakie basy polecalibyście dla kogoś, kto gra w domowym wytlumionym studiu i interesuje się rockiem, bluesem, country, latyną i muzyką klasyczną, i ma budżet do 8000 zł?
Co sądzicie o moim Fender Squier Jazz Bass, ale chcę przesiąść się na coś lepszego - jaki bas byście polecali, biorąc pod uwagę, że gram w domowym wytlumionym studiu i interesuje mnie miekkie brzmienie z nuta mruczenia na 4/5 strun?
Jaki bas byście polecili, jeśli gram w domowym wytlumionym studiu w weekendy, a interesuję się rockiem, bluesem, country, latino i muzyką klasyczną, ale nie gram heavy metalu ani ostrej muzyki, a mój budżet to maksymalnie 8000 zł?
Co radzicie, gdy szukam basu do domowego studia, który kosztuje do 8000 zł, z przyjemnymi wrażeniami z palcowania, bez slapu i nuty mruczenia na 4/5 strun?
Jaki bas byście mi polecali, jeśli szukam nowego instrumentu do mojego domowego studio, gdzie gram w stylu rockowym, bluesowym, country, latino i muzyki klasycznej, a mój budżet to maksymalnie 8000 zł?
Co sądzicie o modelu Fender Squier Jazz Bass dla kogoś, kto chce przesiąść się na coś lepszego, a gra w domowym wytlumionym studiu w weekendy i interesuje się miekkim brzmieniem z nutą mruczenia na 4/5 strun?
Jakie basy byście polecali dla kogoś, kto gra w domowym wytlumionym studiu, interesuje się rockiem, bluesem, country, latino i muzyką klasyczną oraz szuka instrumentu z nutą mruczenia na 4/5 strun, bez zbyt wiele slapu i za cenę max 8000 zł?
Jaki bas byście polecali do domowego studia dla kogoś, kto preferuje palce, nie lubi slapu, szuka miekkiego brzmienia z nutą mruczenia na 4/5 strun, i gra różne gatunki, ale nie heavy metalu, przy maksymalnym budżecie 8000 zł?
Co byście mi poradzili, jeśli szukam basu do domowego studia, gdzie gra się w 80% palcami, nie będzie to slap, szuka się miekkiego brzmienia z nutą mruczenia na 4/5 strun, gramy w wytlumionym pokoju, a mój budżet to maksymalnie 8000 zł?
-